HEKLANJE

Estetska kirurgija u inozemstvu – pravi izbor

TEMU APP 100 E KUPON

U proteklih nekoliko godina došlo je do dramatične promjene u percepciji javnosti o estetskoj kirurgiji u Britaniji, što je dovelo do povećanja potražnje od šezdeset pet posto samo u 2004. godini. Zapravo, estetska je kirurgija postala toliko popularna da je teško upaliti televiziju ili otvoriti časopis, a da ne naiđete na priče o životima koji su se promijenili kao rezultat obavljenog posla. Znatno poboljšani tretmani i povećano društveno prihvaćanje doveli su do toga da je estetska kirurgija postala normalizirana praksa, jednako održiva i realna za domaćice kao i za holivudske zvijezde. Ništa od toga nije iznenađujuće, s obzirom na vrlo stvarne i trenutne dobrobiti koje estetska kirurgija može donijeti pacijentovom izgledu i samopoštovanju.

Međutim, estetska kirurgija još uvijek može biti izvan proračuna mnogih, zbog čega postoji rastući trend da ljudi putuju u dijelove svijeta gdje su standardi stručnosti i postoperativne njege jednako dobri kao u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali i do šezdeset posto jeftinije. Takve uštede ostvaruju se zahvaljujući povoljnim tečajevima. To je osobito značajno kada se uzme u obzir da medicinsko zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove elektivne estetske kirurgije. Stoga sada pacijenti biraju uživati u odmoru na egzotičnim destinacijama kao što su Malezija i Tajland, osim u poboljšanju svog izgleda.



Niti jedna zemlja nije prikladnija za ovu kombinaciju od Brazila, zemlje sunca i mora i lijepog tijela, a odmah iza Sjedinjenih Američkih Država po broju kirurških operacija koje se izvode svake godine. Više od 3500 članova Brazilskog društva za plastičnu kirurgiju poznati su po svom iskustvu i stručnosti, što ima smisla ako uzmete u obzir da je 80% svih plastičnih operacija u Ujedinjenom Kraljevstvu rekonstruktivno, dok je 80% svih plastičnih operacija u Brazilu kozmetičko , i da časopisi o estetskoj kirurgiji zatrpavaju police u kioscima na isti način kao što to čine časopisi o računalima i golfu ovdje. Razina usluge u brazilskom privatnom zdravstvenom sektoru iznimno je visoka, da spomenemo sve one prekrasne plaže na kojima se možete šepuriti nakon što se potpuno oporavite!

Naravno, još jedna prednost estetske kirurgije u inozemstvu je ta što jamči potpunu privatnost, tako da se ne morate brinuti hoće li vas prijatelji, susjedi i kolege s posla vidjeti odmah nakon operacije. Možete se oporaviti u opuštenoj atmosferi, odabrati koga želite vidjeti i dobiti sve vrste komplementarnih terapija i dodatnog rada dok ste u tome. Kako biste maksimalno iskoristili svoj boravak u zemlji i bili sigurni da ste angažirali kirurga s dovoljnom razinom stručnosti za obavljanje posla, preporučljivo je angažirati usluge tvrtke za estetsku kirurgiju koja se redovito bavi slanjem klijentima od Ujedinjenog Kraljevstva do Brazila ili zemlje po vašem izboru. Ovo će također osigurati da dobijete odgovarajuću razinu naknadne skrbi, uključujući pažljivo praćenje u danima neposredno nakon operacije. Ne samo da će vam to pružiti mir, već će vam i uštedjeti novac jer tvrtka koristi kontakte koji su u zemlji stvoreni tijekom niza godina.

Bez obzira na to, vrijedi razumjeti da sve vrste operacija nose određeni stupanj rizika i da se kirurški rezultati razlikuju od osobe do osobe i ovise o mnogim čimbenicima, uključujući dob pacijenta, povijest bolesti i zdravlje, te da rezultati mogu biti malo drugačiji od onih koje ste očekivali. Kao takvo, dobar je pokazatelj odgovornosti i profesionalnosti kirurga da se o takvim stvarima detaljno razgovara prije bilo kakve operacije i da ste svjesni svih komplikacija ili nuspojava koje se mogu pojaviti, bez obzira koliko rijetke bile. Također, da je kirurg dostupan za razgovor i liječenje nuspojava ili komplikacija kada i kada se pojave. Ako se takve stvari ne ponude odmah, preporučljivo je da to smatrate znakom upozorenja i počnete tražiti drugog kirurga. Uostalom, možete trajati koliko god želite odabir kirurga s kojim se osjećate ugodno, ali s rezultatima ćete živjeti do kraja života.

Kazne za kreditne kartice

Što se čini da se uvijek događa svaki put kada vam je teško podmiriti plaćanje kreditnom karticom? Dobit ćete penal.