HEKLANJE

Estetski stomatološki popravci veliki su posao za stomatologe

TEMU APP 100 E KUPON

Za dramatičan porast kozmetičke stomatologije okrivite Hollywood.

Zahvaljujući tim zvijezdama s blistavo bijelim zubima i osmijehom na fotografiji, sve više Amerikanaca odlučuje uljepšati svoj osmijeh ljuskicama, izbjeljivanjem zubi i oralnom laserskom kirurgijom.



Zapravo, prema Američkom stomatološkom udruženju, više od 35 milijardi dolara godišnje se potroši na estetsku stomatologiju. Ali od toga se 10 milijardi dolara troši na ispravljanje neuspješne šminke zuba, navodi Američka akademija estetske stomatologije.

Kako bi uklonili taj rizik, mnogi kozmetički stomatolozi odlučuju postaviti Lumineers.

Za razliku od tradicionalnih ljuskica, Lumineers ne zahtijevaju nikakvo uklanjanje osjetljive strukture zuba, čineći potrebu za anestezijom ili injekcijama protiv bolova nepotrebnima. Pacijentima daju glamurozan osmijeh, ali i čuvaju i štite prirodne zube – nešto što tradicionalne ljuskice ne mogu.

“Šokiran sam kada vidim štetu koju su napravili neki kozmetički stomatolozi”, rekao je dr. Louis Kaufman, stomatolog Lumineersa iz Chicaga. “Lumineers postupak je toliko minimalno invazivan da može popraviti gotovo svaki neuspjeli makeover osmijeha.”

Budući da Lumineers ostavlja originalne zube netaknutima, proces je reverzibilan. Osim toga, Lumineers omogućuju trenutačno ispravljanje zubi i trajno izbjeljivanje, što ih čini prikladnom alternativom aparatićima i drugim ortodoncijama. Također se mogu postaviti preko krunica i mostova radi poboljšanja estetike.

Više od 9000 stomatologa sada koristi Lumineere, koji su izrađeni od Cerinate porculana. Lumineers restauracije su ultra tanke, ali dovoljno čvrste da se odupru mikropukotinama, koje obično mogu oštetiti restauracije.

Lumineers su osvojili brojne profesionalne nagrade kao i mjesto na popisu “10 najboljih proizvoda” i “5 pluseva” Dental Products Reporta u tekućoj dvogodišnjoj studiji Dental Advisora.



Opatija – Adriatic Pearl

Opatiju su stvorili nadvojvode… Ljupki i ležerni austrijski nadvojvode, Bijelih kaputića, crnih hlača, sjajnih rukavica, S monoklom na oku i