HEKLANJE

Jeste li ljubitelj univerzalnih tematskih parkova?

TEMU APP 100 E KUPON

Kada razmišljate o odlasku na odmor, odlutaju li vam misli na sunčanu Floridu i uzbudljivu vožnju toboganom? Volite li tehnologiju i filmove? Onda ste sigurno ljubitelj parkova i odmarališta Universal Studios. Svaki posjet nekom od parkova ili odmarališta vrijedan je pamćenja. To je prekrasna kombinacija nevjerojatnih vizualnih znamenitosti, uzbudljivih vožnji te udobnosti i opuštanja na kraju dana. Zamislite da vam se isplati nakon tako divnog vremena. Možete, ako koristite svoju Universal Entertainment Student MasterCard karticu.
Kada koristite svoju Universal Entertainment Student MasterCard u Universal Parku ili Resortu, dobit ćete nagradne bodove za sve što kupite. To uključuje ulazak u park, noći koje provedete u odmaralištu i sve suvenire ili hranu koju kupite u parku. Vaša Universal Entertainment Student MasterCard će vam dati 2 nagradna boda za svaki $1 koji potrošite u Parku. Nema ograničenja u bodovima, tako da možete nastaviti prikupljati nagradne bodove i iskoristiti ih kad god želite. Kao i svaka kreditna kartica, ova kartica također je korisna za vaš uobičajeni život, kao što je kupnja namirnica i točenje goriva. Za svaku od ovih kupnji dobit ćete 1 nagradni bod za svaki $1 koji potrošite.
Universal Entertainment Student MasterCard vrlo je neobična kreditna kartica na nekoliko načina. Prvo, nakon što obavite svoju prvu kupnju pomoću svoje Universal Entertainment Student MasterCard kartice, dobit ćete besplatnu ulaznicu za kino. Nijedna druga kreditna kartica to ne nudi. Postoje natječaji za vlasnike kartica u kojima možete osvojiti besplatne ulaznice za dodjelu predstava i propusnice za pozornicu kako biste upoznali neke od sudionika. Zamislite da dobijete besplatne ulaznice za nastup kao što je Zlatni globus ili nagrada Country Music Association Awards. Također ćete dobiti obavijest i VIP pozivnice za brze preglede filmova, tako da ćete znati da ste vidjeli nove filmove prije vaših prijatelja. Sve su to prednosti vaše prijave i korištenja vaše Universal Entertainment Student MasterCard kartice.
Još jedna pogodnost koju ne nudi većina drugih kreditnih kartica je da Universal Entertainment Student MasterCard nudi besplatnu emuziku. Više pojedinosti o tome kako to dobiti dostupno je na web stranici. Također postoji kamata od 0% za kupnju tijekom prvih šest mjeseci korištenja kartice. To znači da možete kupiti one nove DVD-ove na koje ste bacili oko i ne plaćati nikakve dodatne troškove šest mjeseci, sve dok koristite svoju Universal Entertainment Student MasterCard karticu. Stoga se prijavite već danas!

Pretinci i košare

Kukičanje se može prekrasno primijeniti na pretince i košare kako bi im se dodao boemski šarm. Evo kako to možete