HEKLANJE

Fantasy kreditno izvješće

TEMU APP 100 E KUPON

Vaše kreditno izvješće (dosadni dio)
Vaše online kreditno izvješće zbirka je datoteka i zapisa koji se odnose na vašu kreditnu povijest. Često se spominje za zapošljavanje, iznajmljivanje, hipoteke, zajmove, provjere prošlosti i mnoge druge situacije koje mogu zahtijevati uključivanje većeg iznosa vašeg prihoda ili potrebu za vašim osobnim uslugama. Vaše online kreditno izvješće sadrži dobro i loše i da, ružno, unutar svojih stranica. Postoje 3 glavna ureda za kreditna izvješća iz kojih dolaze informacije: TransUnion, Equifax i Experian. Uglavnom su slični, ali između tri biroa mogu biti navedene neke različite stavke.

Što ako!?
Što ako je vaše online kreditno izvješće puno samo pozitivnih, točnih i ažurnih stavki? Ovo bi bilo kao izmišljeno kreditno izvješće. Možete ga koristiti kao alat za određene stvari poput dobivanja zajma s niskim kamatama ili hipoteke koju ste zapravo željeli. Možete ga upotrijebiti kao oružje protiv onih vjerovnika koji automatski pretpostave da je vaš kredit sranje i okrenu cijelu financijsku igru na njih. Ovo fantasy kreditno izvješće bilo bi poput izvješća sa svim peticama (nešto što većina nas nikada nije iskusila, zar ne?). Zamislite da ne morate brinuti o tome kakvi će biti rezultati kada zazvoni telefon iz banke jer ste potpuno mirni da je vaše kreditno izvješće ne samo čisto, već i bez pogrešaka i nesreća. Strah čekanja rezultata vaše kreditne sposobnosti u vezi s velikom kupnjom može uzrokovati jednaku ili veću mentalnu napetost od liječnika koji ulazi u sobu sa svojim rezultatima velikog medicinskog testa.



Pretvaranje fantazije u stvarnost
U redu, znači cijela ta stvar s izvješćem o kreditnoj sposobnosti je upravo to, zar ne? Fantazija. Pa… ne nužno. Vidite, vi ste jedini koji u konačnici možete kontrolirati što će se dogoditi s vašim kreditnim izvješćem. Da, naravno da postoje ti ‘nepoznati čimbenici’ – ALI, dobra vijest je da postoji veliki prvi korak koji možete poduzeti kako biste lakše počeli postizati svoje osobno izvješće o kreditnoj sposobnosti. Možete dobiti besplatnu kopiju svog kreditnog izvješća i vidjeti koje se negativne stavke nalaze u vašem dosjeu. Više od 70% svih američkih građana s kreditnim izvješćima ima lažne ili zastarjele stavke u svom kreditnom dosjeu. Ranim uočavanjem ovih stavki i poduzimanjem odgovarajućih koraka za njihovo uklanjanje možete poboljšati svoj kreditni rejting. Što još možete učiniti? Razvijte personalizirani proračun. Bit će potrebno nekoliko mjeseci ponovnog prilagođavanja, ali će vam pomoći da vidite kamo ide vaš novac i počnete sazrijevati svoje navike trošenja. Također, razmislite o svojim većim kupnjama prije nego što ih obavite. Prečesto u našem društvu potrošači kupuju stvari bez razmišljanja i financijski se “stjeraju u kut”. Kada preuzmete više plaćanja nego što si možete priuštiti, postavili ste svoje kreditno izvješće za dugoročnu štetu. Evo izreke o kojoj treba razmisliti u vezi s ovom vrstom situacije: “Ako vaš rashod premašuje vaš prihod, na kraju će vaše održavanje postati vaša propast.” Upamtite da fantastično kreditno izvješće čeka da se razvije pred vašim očima – samo ga morate ostvariti.