HEKLANJE

Jeste li znali da nisu sve kartice za plin iste?

TEMU APP 100 E KUPON

Ako se ovih dana osjećate pomalo oskudnim za gotovinom na crpki, podnošenje zahtjeva za benzinsku karticu koja nudi rabat vjerojatno zvuči vrlo privlačno. Mislim, kako reći ne zarađivanju besplatnog goriva? Pa, prije nego što kliknete Pošalji na tu prijavu, provjerite jeste li razmotrili svoje mogućnosti.

Prije svega, razmotrite očito. Želite pronaći karticu koja ne nudi godišnju naknadu. U suprotnom, svi rabati koje zaradite bit će pojedeni s ovom naknadom koja bi mogla iznositi čak 100 USD ili više godišnje. Sljedeća stvar koju treba uzeti u obzir je APR. Većina kartica ponudit će početnu stopu od 0% na 6 ili 12 mjeseci. Ovo je sjajno, u početku, ali nakon navedenog vremenskog okvira, budite sigurni da znate koja će biti nova stopa. Ako nije prihvatljivo, možda ćete morati razmisliti o prijenosu stanja na novu karticu.



Mnoge rabatne kartice za benzin imaju svoja ograničenja. Primjeri ograničenih kartica su kartice tvrtki Chevron, Shell, Mobil, Exxon itd. Mogu imati odlične cijene ili posebne ponude, ali uvijek ćete biti ograničeni na kupnju na njihovim postajama.

Jedna velika prednost novijih kartica za plin na tržištu je fleksibilnost zarađivanja popusta i odličnih cijena uz mogućnost kupnje goriva gdje god želite. Jedna od ovih kartica koja se toplo preporučuje je Chase PerfectCard koja vam omogućuje ostvarivanje popusta na sve kupnje goriva, bez obzira gdje ga odaberete. Ako tražite karticu koja vas primarno nagrađuje popustima na gorivo, ovo je odličan izbor.

Još jedna sjajna opcija koja nudi slobodu u kupnji je Chase Cash Plus Rewards Visa koja vam daje PET puta veću nagradu za svaki $1 koji potrošite na benzin ili bilo što. S ovom karticom možete zaraditi bodove koji se mogu iskoristiti za povratne čekove ili poklon bonove. Dakle, ako vam je potrebna kartica za naplatu kupnje goriva, ali zarađivanje besplatnog goriva nije vaša glavna briga, ovo je dobra opcija jer vam omogućuje da odaberete svoje nagrade.

Neke kartice će vam ponuditi pune popuste do 10% na kupnju goriva kada se kupuje na određenim lokacijama, što može biti vrlo privlačno, ali svakako pročitajte sitna slova. Većina ovih ponuda bit će samo uvodna, a nakon otprilike 90 dana rabat može pasti na 5% ili manje. Ovo još uvijek može biti korisno jer je 5% prilično dobro. Važno je samo znati u što se upuštate kako kasnije ne bi bilo iznenađenja.

Na kraju, ako tražite karticu koja vas doista nagrađuje BESPLATNIM PLINOM, tada biste htjeli pogledati Marathon Platinum MasterCard od Chasea koja nudi automatske rabate na BESPLATNI plin za Marathon svaki put kada upotrijebite svoju karticu. Možete kupiti bilo što, bilo gdje i bit ćete nagrađeni BESPLATNIM PLINOM.

Danas su na tržištu dostupne mnoge plinske kartice. Svaka od njih ima svoje prednosti, ali uvijek pazite da u potpunosti pročitate svaku ponudu kako biste bili sigurni da će kartica koju odaberete doista zadovoljiti vaše potrebe.