HEKLANJE

“flashy” video oglašavanje

TEMU APP 100 E KUPON

Bilo da želite promovirati svoju tvrtku ili, kako YouTube kaže, “Broadcast Yourself”, video sadržaj nadmašuje tekstualne oglase. Prvo, gledatelj dobiva uvid u prednosti vaših proizvoda i usluga umjesto da mu se o njima govori. Drugo, videozapisi govore više u kraćem vremenu pa je prikladnije za ljude kojima želite reklamirati svoju tvrtku ili sebe.

Prepreke video oglašavanju putem Interneta



Međutim, postoje prepreke za maksimalno povećanje prednosti video sadržaja. Velika veličina datoteke videosadržaja nekompatibilna je s obično ograničenom propusnošću koju imaju posjetitelji vaše stranice. Problem je i nemogućnost autora da posjetiteljima poboljša iskustvo gledanja korištenjem interaktivnih videonavigacijskih kontrola. Problem predstavljaju i različiti standardi reprodukcije. Nadalje, postoje poteškoće u integraciji drugih vrsta podataka (tekst, glazba, grafika i drugi web sadržaj) s videooglasima.

Adobe Flash video zapisi

Dobra je stvar za profesionalce internetskog marketinga koji žele koristiti video sadržaj u reklamne svrhe što je Adobe dizajnirao platformu za isporuku besprijekorno integriranog i univerzalno dostupnog sadržaja Flash Live Video (FLV) putem interneta. Korištenjem Adobeovih opcija za isporuku videa, možete jednostavno postaviti videozapise na svoju web stranicu za posjetitelje svoje stranice ili možete spremno izraditi video e-poruke i isporučiti svoj reklamni sadržaj svojim ciljanim klijentima. Adobe je također napravio revoluciju u industriji dijeljenja videa putem mreže.

Platforma za isporuku Flash videa

Kao autor videa, ovu platformu možete jednostavno koristiti za oglašavanje svoje tvrtke ili objavljivanje videa u rekreativne svrhe i u svrhe dijeljenja videa putem interneta. Sve što trebate učiniti je izraditi vlastiti video s visokokvalitetnom video ili web kamerom i mikrofonom, zatim ga snimiti i kodirati u FLV format pomoću alata Flash Professional.

Nakon što pripremite svoj Flash Video, isporuka je jednostavna. Možete ugraditi ili povezati svoju FLV datoteku u SWF za video isporuku e-poštom ili za integraciju na vaše web mjesto. Međutim, ovaj način internet video isporuke je optimalan samo za vrlo kratke isječke, recimo 5 sekundi vremena reprodukcije. Za dulje videozapise bit će problema sa sinkronizacijom zvuka i slike.

Ako imate dulji videoisječak i očekujete da će ga pogledati samo nekoliko ljudi, svoju FLV datoteku možete isporučiti postupnim preuzimanjem. Ovo je veliko poboljšanje u odnosu na slanje vaše video datoteke ugrađene u SWF player. Samo trebate ugraditi kratki isječak za pregled cijelog videa. Kada se klikne, korisnik se spaja na Flash Communications Server i preuzima se cijeli video. Vaši gledatelji mogu reproducirati video dok se preuzima jer se FLV preuzimanje vrši po segmentima. Nema ograničenja veličine datoteke i problema s audio-video sinkronizacijom.



Međutim, najdivnija inovacija u isporuci Flash videa je video streaming uživo, gdje se cijeli video ne mora preuzimati tako da vaši gledatelji nisu ograničeni dostupnom veličinom diska, video nije predmemoriran tako da štitite autorska prava videa, možete hraniti gledatelja videa dok ih snimate na svoj poslužitelj, a možete bolje pratiti promet koristeći svoje Flash Communications Server Utilities. Ovo je daleko najbrži i najprikladniji način isporuke videa uživo na web.

Uistinu, s vještim video uređivanjem i produkcijom i pouzdanim flash komunikacijskim poslužiteljem, promoviranje sebe, događaja ili vašeg poslovanja putem internetskog videa nikada nije bilo lakše.

Kreditne kartice s nula posto

Kada tražite kreditnu karticu od 0 travanj, onu s godišnjom postotkom od 0% (travanj) za probno razdoblje, jedan od najboljih

Korčula

Srednjedalmatinski otok Korčula pruža se usporedno s nedalekim kopnom smjerom zapad-istok. Dug je 46,8 km, prosječne širine 5,3 do 7,8