HEKLANJE

Gdje pronaći veleprodajne solarije

TEMU APP 100 E KUPON

To je posao koji je industriju ljepote podigao na potpuno novu razinu. Solarij je posao u usponu, unatoč upozorenjima da previše izlaganja suncu nije dobro za kožu. Najuspješniji saloni počinju s dobrom poslovnom praksom, poput znanja gdje se mogu nabaviti veleprodajni solariji, kao i dobrom edukacijom za svoje klijente o tome kako dobiti duboku bogatu preplanulost bez oštećenja kože.

Izrada popisa



Popisi tvrtki popularna su roba i vrijedni malog ulaganja. Možete kupiti popis veleprodajnih dobavljača solarija i imati na dohvat ruke sve najbolje veletrgovce u industriji. To vam omogućuje da usporedite snagu i veličinu kreveta zajedno sa značajkama desetaka vrsta solarija i kabina na jednom mjestu, a zatim odaberete proizvode s najboljom cijenom.

Možete pronaći poslovne popise veletrgovaca za prodaju na internetu. Ebay ima konkurentno tržište za pripremu proboja na tržište sunčanja bez sunca.

Opcije i značajke

Veletrgovci prodaju kozmetičkim salonima, frizerskim salonima i električnim “plažama” diljem svijeta. Možda se čini relativno jednostavnim zadatkom opremiti svoju tvrtku solarijima, ali to je najvažnija imovina koju ćete nabaviti. Ako su kreveti odlični, kupci se neće vraćati.

Prilikom odabira solarija, trebali biste uzeti u obzir snagu kreveta. Oni sa žaruljama veće snage moći će podržati višu cijenu. Kupci će biti voljni platiti 9 ili 10 USD po sesiji jer mogu sunčati upola kraće od kreveta manje snage koji se iznajmljuje za 5 ili 6 USD po sesiji. Ovi “super” kreveti također troše više električne energije i skuplje žarulje, tako da je to nešto što treba uzeti u obzir u vašim studijama izvedivosti.

Dobar solarij ili kabina također ima ventilatore ili ugrađeni klima uređaj. Čak i u jeku zime, salonske sobe i kreveti mogu postati prilično topli. Sam broj žarulja zagrije prostor u tren oka. Ugrađeni ventilator koji klijent može prilagoditi tijekom sesije, a da ne mora sjediti ili gledati uokolo tražeći brojčanik ili gumbe, važna je značajka.

Glazba također doprinosi iskustvu sunčanja. Ako je vaš krevet opremljen osobnim zvučnicima i kontrolama za radio stanicu, klijent ima mogućnost odabira glazbe ili vijesti po vlastitom izboru. Ovo je bolje nego puštati jednu vrstu glazbe koja se možda neće svidjeti svim uzrastima.



Ako klijent želi nešto mirno i opuštajuće za slušati dok se “užira” u solariju, bit će neugodno slušati Rap koji se pušta preko zvučnog sustava zgrade. S druge strane, nekim će se kožarima možda svidjeti ples u kabini za sunčanje i poželjeti će odabrati nešto optimističnije.

Kad započnete svoj posao da ljeto učinite dostupnim bez obzira kakvo je vrijeme vani, razmislite o terminima kada bi klijenti željeli sunčati se. Ako prije godišnjeg odmora žele dobiti temeljni ten, ponudite im posebne blagdanske pakete. Također, proizvodi mogu poboljšati iskustvo sunčanja. Sačuvajte zalihe losiona i krema za sunčanje u zatvorenom prostoru koje ćete ponuditi klijentima po dolasku. Zapamtite da sve počinje s veleprodajom solarija. Ako krevet nije najbolji, ništa drugo neće biti važno.