HEKLANJE

Kreditne kartice za povrat novca

TEMU APP 100 E KUPON

Ne bi li bilo sjajno kada biste svake godine mogli dobiti natrag dio tog novca koji potrošite na kupnju kreditnom karticom? Pa, možete. Kreditna kartica s povratom gotovine pravi je izbor za ljude koji žele sve prednosti kupnje kreditnom karticom, plus povlastice pripadnosti kreditnoj tvrtki koja nudi kreditnu karticu online. Kreditna kartica Bank of America koja nudi najfleksibilniji oblik programa nagrađivanja gotovine je Financijska nagrada Visa Platinum.

Kada kupujete kreditnu karticu online, možda ćete biti zastrašeni golemim popisom izbora kreditne kartice za povrat gotovine. Ne brini. Tamo je prava karta. Mnogi ljudi smatraju da je Financijska nagrada Visa Platinum izvrsna kartica za njihove potrebe zbog mnogo načina na koje mogu dobiti povrat novca svake godine.



Povrat novca:

Kreditna kartica Bank of America sigurna je jer je Bank of America dobro uspostavljena i visoko cijenjena institucija. Kada pretražujete njihove opcije za kreditne kartice za osobnu upotrebu, svakako primijetite značajke kartice financijskih nagrada. Oni uključuju sljedeće:

Probno razdoblje bez kamata. To znači da će vam se naplatiti 0% godišnje postotne stope (travanj) za prvih šest mjeseci koliko imate karticu. Ako kreditnu karticu kupite online, možete upotrijebiti web-mjesto za čitanje sitnog tiska ove ponude, ali u osnovi ako se držite plaćanja na vrijeme i ne prekoračite kreditni limit tijekom svih šest mjeseci, neće se obračunavati kamate. Ovo probno razdoblje također se odnosi na stanja koja prenesete s drugih kreditnih kartica. Dakle, ako ste zainteresirani za konsolidaciju duga, možete pogledati ovu karticu kao opciju. Ne plaćati kamate na sav taj novac koji dugujete bila bi velika pomoć u smanjenju vašeg stanja.

S kreditnom karticom Bank of America ne naplaćujete godišnju naknadu. Ovo je sjajna vijest za one ljude koji ne plaćaju cijeli iznos duga svaki mjesec jer bi naknada obično bila povezana s iznosom koji duguju, pa bi se tako akumulirale kamate. Bez godišnje naknade dugoročno plaćate manje. A ako je kreditna kartica s povratom gotovine ono što tražite, onda se čini da nema smisla izdvajanje gotovine koju dobijete natrag samo za plaćanje godišnje naknade.

Iznos vašeg povrata novca određen je količinom koju potrošite tijekom godine. Dolari koje potrošite pretvaraju se u bodove. Sudeći po tome koliko bodova imate na kraju godine pomaže Bank of America da vam vrati gotovinu. Dobivate pet besplatnih bodova samo za prvo korištenje kartice. Nakon toga, dobivate jedan bod za svakih sto dolara koje potrošite.

Svoj novac možete vratiti na više načina. Bank of America vam može izdati ček na puni iznos. Iznos možete primijeniti na svoju kreditnu karticu online. Ili možete upotrijebiti novac kao poticaj tvrtki da snizi vaš tra.