HEKLANJE

Hostgator domena Nije obično ime domene

TEMU APP 100 E KUPON

Kao i vi, uvijek tražim jeftiniju registraciju naziva domene i pokušavam uštedjeti što više mogu. Pretražujem web i pronašao sam pet do šest registrara domena i uspoređujem svaki od njih radi najbolje ponude i na kraju se samo prijavljujem kod njih.

Ako ste vlasnik proračunske domene, samo naprijed i nastavite tako. Kako dublje ulazim u činjenicu iza registracije domene, počinjem shvaćati da među njima postoji razlika. A sada ću usporediti karakteristike pa cijenu.



Naziv domene koji se jeftino prodaje obično koristi jedan poslužitelj imena domene. Čak vam daju dva poslužitelja imena za domenu. Primarni poslužitelj imena i sekundarni poslužitelj imena. I dva poslužitelja vjerojatno se nalaze u istom podatkovnom centru, i to je to. Prodajem nekoliko stotina imena domene i svi su usmjereni na ova dva poslužitelja. Možete li zamisliti opterećenje kada na njima imate 500.000 naziva domena?

Kada kvaliteta postane glavna briga, morat ćete potražiti registraciju domene s više DNS-ova na različitim lokacijama. Da, postoji takvo rješenje. Na primjer, ime domene hostgatora prodaje se po cijeni od 15 USD godišnje, a koriste višestruke grupe DNS poslužitelja i redundantno smještene na nekoliko lokacija. To je kao da imate udaljenu sigurnosnu kopiju i za naziv svoje domene.

Kada imate suvišne rezervne kapacitete kao što je ovaj, vrijeme prekida rada bit će minimalno. I lako nadilazi industrijski standard. Sada razmislite ponovno kada budete tražili $1 ime domene.

Kućni solariji

Ovo su najpopularniji i najprodavaniji kućni, nekomercijalni solariji koji se mogu naći na tržištu s cijenama između 1500 i 5000