HEKLANJE

Hoteli: Kako dobiti besplatne darove

TEMU APP 100 E KUPON

Planirate posjetiti Las Vegas ili bilo koje drugo ljetovalište u kojem su kockarnice glavni dio njihovog poslovanja? Imam pravu stvar za tebe. Ovdje ću vam pokazati kako se predstaviti kao High Roller i prikupiti mnoge besplatne predmete i darove.

Što je tajna?
Tajna je u tome da ih morate natjerati da povjeruju da ste bogati i da volite kockanje. Ukratko, morate glumiti High Rollera.



Zašto?
Hoteli vole visoke igrače jer ti igrači za sobom ostavljaju tisuće dolara pri svakom posjetu. A stvarno cool dio ovoga je da ako glumite ulogu, kasina će vas obasipati istim darovima i besplatnim predmetima koje bi dobio pravi High Roller.

Kako?
Hotel i resorte nije tako teško zavarati finoćom i pravim samopouzdanjem. Može se.

1) Način na koji se odijevate:
Elegantan i pametan pravi je put. Odustanite od bejzbolske kape, majice i traperica. Isprobajte odijelo ili barem običnu zakopčanu košulju uz elegantan tamni sako. Shakespeare je rekao da odjeća čini čovjeka, pa tako i kada idete u hotel. Ocjenjuju vas prema tome kako se odijevate, pa se oblačite prema ulozi.

2) Veliki blok bilješki:
Da. Baš kao u filmovima. Nosite veliki svežanj bilješki sa sobom i držite ih na vidnom mjestu. Ne morate baš toliko ponijeti sa sobom. Umjesto toga, uzmite nekoliko bilješki i stavite ih na vrh i dno pravih isječaka papira veličine bilješki. Samo zapamtite da ovo nikada ne otkrivate dok ste u kasinu. Umjesto toga koristite druge novčanice koje ste svoj novčanik. Ali učinite to nonšalantno kako nitko od osoblja kasina ne bi primijetio.

3) Uvijek bacajte svoje bilješke: bez obzira kamo idete, bilo da idete u hotelski restoran na ručak ili u bar. Oni će gledati. S vremena na vrijeme iskoristite taj novac za igranje raznih stolnih igara ili videoigara i kladite se na dio tog novca. Upamtite da morate upotrijebiti dio svog novca za igru, ali nemojte ga upotrijebiti sav.

4) Igrajte komplicirane igre:
Ovo je jedna od problematičnijih stvari i zahtijeva određenu obuku kod kuće. Naučite sami kako polagati i kako se kladiti u igrama s velikim brojem bodova kao što su rulet, baccarat i craps. Također možete igrati poker ili Texas holdem za nekim od većih ante stolova, ali u svakom slučaju držite se svog plana i uskoro ćete požnjeti cvijeće.

Zaključak:
Gore sam naveo neke od praktičnijih metoda kojima se može uštedjeti novac primanjem darova od kockarnice. Ovi darovi variraju od casino comps (besplatan novac za igranje), ponude soba koje se mogu dobiti gotovo besplatno i mnogi drugi kao što su besplatna pića, odjeća, kuponi za trgovine u Las Vegasu i još mnogo toga. Imajte na umu da je ono što ovdje radite potpuno legalno pod uvjetom da ne uzimate lažno ime ili krivotvorite svoju putovnicu.