HEKLANJE

Razumijevanje laserskog uklanjanja dlačica: drugi dio

TEMU APP 100 E KUPON

Kako odabrati mjesto za lasersko uklanjanje dlačica? Budući da je to tako skupa investicija i doista je nešto za što se ishod ne može predvidjeti, stvarno biste trebali uložiti vrijeme u pronalaženje prave tvrtke u koju ćete prenijeti svoje poslovanje. Cilj je pronaći najiskusnijeg pojedinca.

Neke će vas tvrtke pokušati namamiti popustima. Drugi će obećati potpuni, trajni gubitak kose. Cilj ovdje nije tražiti te pojedince i te stope. Trebate kvalitetu. Ako morate ići nekoliko puta, svaki put vas košta nekoliko tisuća dolara za vaš laserski tretman, dugoročno ne štedite novac. Umjesto toga, samo posjetite iskusnog pojedinca i dobijete dobar tretman od samog početka.



Pre Screening

Nakon što nađete kvalitetnu osobu koja će uzeti vaš laser, morat ćete proći prethodni pregled za postupak. Postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste dugoročno bili sigurni da ćete dobiti najbolji tretman. Na primjer, nemojte se sunčati blizu tretmana jer to može značajno utjecati na ishod. Također možete imati koristi ako ne jedete velike količine hrane bogate beta karotenom, poput mrkve. To može promijeniti pigment vaše kože dovoljno da zaustavi dotok laserske energije do folikula dlake. Nekoliko dana prije tretmana obrijte se. No, pobrinite se da to bude nekoliko dana prije kako bi vam kosa još uvijek rasla, ali ne prekratka.

Što se događa

Nakon što uđete na mjesto, stavite zaštitne naočale i opustite se, postupak će započeti. Sve što se događa je da se uključi laser koji prolazi kroz kožu do folikula dlake i uništava ga. To je opseg toga. Postupak nije bolan i nije nužno štetan. Možete osjetiti neke nuspojave kao što je crvenilo područja, oteklina ili osjećaj peckanja. Većina njih je samo privremena i nestat će za nekoliko sekundi.

Zašto to učiniti?

Zašto biste trebali uložiti vrijeme i novac u ovakav postupak? Prvo, to nije invazivan postupak; nema grubih krema, posjekotina od brijača ili puno teškog rada. I, kada je proces završen, to je to. Sutra se više nećeš morati brijati. I, iako može ponovno izrasti, dlaka će biti svjetlija i teže ju je vidjeti ako se to dogodi.

Ono što ipak morate prevladati jest činjenica da možda neće raditi svima. I to može biti skupo, posebno kada postoji potreba za nekoliko tretmana. Možda ćete morati posjetiti tehničara za naknadne tretmane.



Dakle, je li lasersko uklanjanje dlačica pravi izbor za vas? Možete li si priuštiti zahvat? Je li vaša boja kože i kose prava kombinacija? Pronađite iskusnog tehničara s kojim ćete razgovarati i doista saznati može li ovo biti pravi način da prestanete brinuti o rastu dlačica.