HEKLANJE

Ideja za kućni posao: Opća transkripcija

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji nekoliko kućnih tvrtki s kojima možete započeti, a koje će zahtijevati manje obuke i opreme od opće transkripcije. Ako možete dobro tipkati s minimalnim pogreškama, možete biti na putu da zaradite od kuće.

Vjerojatno ste već čuli za transkripciju. Medicinska transkripcija dobiva puno pozornosti u zajednici koja radi kod kuće. To je karijera koja zahtijeva skupo obrazovanje i znatno iskustvo kako bi se ostvario prihod s punim radnim vremenom. Nasuprot tome, Opća transkripcija ne zahtijeva obuku. To ga čini vrlo privlačnim za majke koje žele dodatno zaraditi od kuće dok se brinu za svoju djecu.



Jedan od najprikladnijih aspekata prepisivačevog poslovanja jest taj da možete napraviti raspored rada koji odgovara vašim osobnim preferencijama i potrebama vaše obitelji. Prijepis se može obaviti bilo kada i sve dok nemate vrući rok, lako vas može čekati ako vas prekinu.

Postoji velika potražnja za prepisivačima u našem svijetu brzih interneta. Internetski trgovci, podcasteri i mnogi drugi proizvode internetski audio nevjerojatnim brzinama i žele da se svaki sat transkribira. Transkribirani zvuk koristan je za razvoj informacijskih proizvoda, stvaranje svježeg originalnog sadržaja web stranice i mnoge druge namjene.

Pružanje usluga prepisivanja često je specijalizirana usluga koju pruža virtualni asistent. Iako je opća transkripcija specijalizacija, prepisivač može ciljati na još užu nišu. Možda ćete se htjeti specijalizirati za transkribiranje audio zapisa teleseminara. Sigurno postoji velika potražnja za njim.

Pronaći posao kod prepisivača znači uspostaviti veze s onima koji su gladni vaših usluga. Da biste posao učinili profitabilnim, morate se educirati o tekućim stopama i načinima naplate vašeg vremena. Odvojite vrijeme da naučite sve što možete sada i bit ćete bolje pripremljeni kada otvorite vrata klijentima

Web 3.0

Kratka priča o Semantičkom Webu. Neki stručnjaci smatraju da će Web 3.0 donijeti revoluciju u načinu na koji tražimo i