HEKLANJE

Imaš li Samsung Galaxy s2, s3, s4? Mi imamo super maskice za tebe…

TEMU APP 100 E KUPON

Svaki pravi, onaj istinski frajer ili frajerica želi imati i frajerski mobitel. Zato da ne bude kao svi cool momci i djevojke koji kupuju iphone telefon samo zato što će im takav mobitel donijeti IN status u društvu frejer/ica se odlučuju baš kupiti samsung pametni telefon. Samsung Galaxy modeli s2, s3, s4…. jedni su od definitivno high-end mobitela dostupnih na tržištu cijeloga svijeta. Razmislite malo što se dogodi kada vi frajeri nosite svoj mobitel van u noćni život gdje popijete koju čašicu više i pri plesu vam vaš mobilni uređaj ispadne iz hlača, košulje i padne na sred podija na kojem je uglavnom velika gužva? Čini se da će od samog pada mobitel doživjeti šok, razletjet će se u nekoliko komada i ako imate sreće ostat će vam ekran u jednom komadu.
Kako ovo spriječiti?
Nekoliko je mogućnosti:
– Nemojte nositi mobitel u noćni izlazak (haha, pa čemu mi onda služi ako ga ekipa neće vidjeti??)
– Nemojte piti alkoholna pića i nemojte se ustajat s stolice (opet izlazak nema smisla, zar ne?)
– Kupite dodatnu opremu za mobitel i sačuvajte ga od padova i sličnih nezgoda
Da, razmislite malo dali vrijedi kupiti skupocjen pametni telefon i istovremeno ne kupiti zaštitu za taj isti skupi telefon? Maskice za Samsung Galaxy s2 stvarno nisu skupe, a čuvaju mobitel od ogrebotina i nezgoda.
Također, kada govorimo o dodatnoj opremi ne zaboravite punjač za Samsung Galaxy s3 ili punjač za Samsung Galaxy s4 ovisno koji mobitel imate, jer prilikom neograničenog telefoniranja, sms-anja, surfanja… dobro će vam doći dodatni punjač, kako bi se reklo jedan za po doma a jedan za van.

Nemamo puno vremena …

Moji su prijatelji izgubili sina. Ni beba. Dječak, već prilično odrastao … Još jedan poznanik – također su izgubili dijete,

Osnove kućnog poslovanja

Mnogi ljudi danas pokušavaju započeti vlastiti posao od kuće. S pojavom interneta i e-pošte, mogao bi se steći dojam da