HEKLANJE

Imenici članaka popularan su oblik web imenika

TEMU APP 100 E KUPON

Direktoriji članaka su još jedan vrlo popularan oblik web imenika i pružaju uspješnu metodu za povećanje povratnih veza na vaše stranice. Autori jednostavno moraju napisati članak (općenito oko 500 riječi) o temi po vlastitom izboru i poslati ga na bilo koje od velikog broja stranica s člancima na internetu. Članci moraju biti potpuno originalni, ali srećom nema potrebe za stručnom bazom znanja o toj temi – ako malo istražite ili isključivo koristite vlastitu stručnost, lako možete doći do zanimljivog, vrijednog članka . Originalni sadržaj je uvijek poželjan, jer nema ništa gore za čitatelje da naiđu na još jedan članak o naširoko obrađenoj temi. Autori također moraju paziti da ne koriste plagirani materijal, jer će to biti oštro osuđeno i moglo bi uzrokovati da preglednici zaobiđu buduće članke. Članci se mogu poslati besplatno u direktorije s visokom izloženošću kao što su Ezinearticles, ArticleAlley, Go Articles, Articlecity i Isnare – postoji mnogo više stranica, a jednostavno pretraživanje na Googleu identificirat će one najbolje. Jednostavan način da odredite na koje se stranice isplati prijaviti je da pogledate koliko članaka već imaju i koliki je raspon drugih autora koji su im poslali svoje materijale. Manja web-mjesta također mogu biti vrijedna prijavljivanja, osobito ako rastu u veličini i mogu postati popularna u budućnosti.

Većina web-mjesta daje vam mogućnost uključivanja okvira s resursima na kraju svakog vašeg članka, u kojem možete objaviti sve pojedinosti o web-mjestu i informacije o autoru, tako da svatko tko pročita članke i smatra ih korisnima ima izravnu poveznicu na svoju stranicu gdje mogu saznati više. To je ono što privlači posjetitelje na vašu stranicu, pa što je članak bolji, veća je vjerojatnost da će osigurati put do vaše stranice. Tražilice sve više gledaju prema većim direktorijima članaka za korištenje u svojim metodama rangiranja, tako da je pisanje članaka definitivno produktivan način promoviranja vaše stranice – pod uvjetom da uključite radne poveznice natrag na svoju stranicu.



Što se u više direktorija članaka pojavljuje vaš(i) članak(i), to je više poveznica na vašu stranicu, a što više poveznica, to je viši rang u tražilici. Podnošenje članaka ne mora se obavljati ručno, mjesto po mjesto, što je posebno korisno za ljude koji pišu veliki broj članaka i pokušavaju ih staviti na veliki broj stranica. Postoje programi kao što je Article Post Robot, koji automatski objavljuju vaše članke na svakoj od 200+ stranica u svojoj bazi podataka. Druga je mogućnost naručiti nekoga drugoga da za vas napiše vaše članke, što je ideja poznata kao ghost writing, ali oni vam tada ipak pripisuju zasluge za rad, a on je potpuno originalan. Sve ovisi o tome možete li si priuštiti odvojiti vrijeme za pisanje članaka za sebe, kao i za promicanje svoje stranice na sve druge načine potrebne za postizanje dobrog ranga u tražilicama.