HEKLANJE

Instant online aplikacije za kreditne kartice su se promijenile

TEMU APP 100 E KUPON

Prije pet godina potrošač je mogao podnijeti zahtjev za kreditnu karticu i dobiti ne samo potvrdu o odobrenju, već i 16-znamenkasti broj kartice i datum isteka za nekoliko minuta. Dobivanje kreditne kartice putem interneta doista je bio instant proces. I to laku. Posebno za kradljivce identiteta, koji bi mogli maksimalno iskoristiti nečiju virtualnu kreditnu karticu prije nego što stvarna plastika stigne u poštanski sandučić kupca koji ništa ne sumnja. Problemi poput ovih u konačnici su doveli do postupnog ukidanja instant online kreditnih kartica.

Trenutno American Express® nudi odluku u roku od 60 sekundi nakon podnošenja online prijave. Ako se odobri, potrošač dobiva obavijest o svom statusu, a ne o broju. Ako se kupac odmah ne kvalificira za internetsko odobrenje, tada se obavijest o odobrenju ili odbijanju šalje poštom. Potrošači s dobrom do izvrsnom kreditnom sposobnošću koji traže trenutnu kreditnu karticu stoga bi trebali razmotriti American Express® kreditne kartice.



Većini izdavatelja kreditnih kartica općenito je potrebno od pet do sedam radnih dana prije nego što donesu odluku o odobrenju i dobiju plastiku poštom. Kod nekih tvrtki potrošači mogu očekivati da će čekati čak 30 dana. Jasno je da su dani trenutne kreditne kartice prošli.

Pojedinci bez izvrsne kreditne sposobnosti koji su u žurbi da dobiju novu kreditnu karticu sada mogu očekivati da će čekati najmanje pet radnih dana da dobiju karticu za koju su podnijeli zahtjev. Posjedovanje dobre kreditne sposobnosti olakšava i ubrzava proces odlučivanja. Međutim, oni s prosječnim i graničnim kreditnim rezultatima često su ostavljeni u čistilištu za odlučivanje o kreditu.

Pa što treba učiniti ako doista treba “instant kreditnu karticu”? Jedno je rješenje razmotriti podnošenje zahtjeva za kreditne kartice kod različitih banaka izdavatelja. Budući da se svaka banka razlikuje u vremenu obrade zahtjeva i kriterijima za odobravanje, podnošenje zahtjeva za kreditne kartice od različitih tvrtki može ubrzati proces dobivanja “instant kreditne kartice”, istovremeno pružajući priliku za donošenje informiranije odluke o tome koju kreditnu karticu prihvatiti i koristiti dugoročno.

Možda kraj ere zajamčenog trenutačnog online odobravanja kreditnih kartica i nije tako loša stvar. Stroži i dugotrajniji postupak prijave koji je trenutno na snazi potrošačima i kartičarskim kućama pruža neizmjerno bolju zaštitu od krađe identiteta. Također potrošaču daje vremena da procijeni kamatne stope i nagrade koje nude trenutne kreditne kartice za koje se prijavljuju i donese bolje odluke o tome koju će kreditnu karticu koristiti.

Čemu služi lecitin?

Lecitin je tijelu neophodan kao gorivo, građevinski materijal za stanične membrane kako bi se poboljšale funkcije jetre, mozga i živčanog

Biseri Vjekova I Vremena

Biser je prekrasna kreacija prirode. Žene gaje strast prema biserima i ispunjavaju svoju želju da izgledaju privlačno i blistavo. Biseri