HEKLANJE

Iskrena recenzija Maximum Overdrivea Woodyja Maxima

TEMU APP 100 E KUPON

Još se sjećam da sam prvi put čitao Woodovu prodajnu stranicu za Maximum Overdrive.

Bio sam šokiran i izbezumljen kao i on kada je njegova kći postavila to pitanje. Nakon što je Maximum Overdrive preporučio drugi popularni trgovac na internetu, odlučio sam se pretplatiti na Maximum Overdrive.



Otkako sam dobio svoj prvi broj Maximum Overdrivea, nisam požalio zbog svoje odluke.

Kad sam u svibnju 2007. primio izdanje broj 2, oduševili su me različiti nacrti koje je Woody postavio i koji će donijeti novac. Dao je internetski novac praveći nacrte koji odgovaraju svima. Napredni trgovci koji su imali novca za potrošiti i početnici koji bi mogli početi gotovo s ničim i zarađivati danima kasnije.

Nepotrebno je reći da me se dojmilo moje prvo izdanje i da sam cijenio vrijednost koju je neprestano dodavao mojoj pretplati. Povremeno u svom poštanskom sandučiću od Woodyja pronađem druge stavke za koje on misli da će biti vrijedne nekome tko vodi internetski posao.

Međutim, informacije su praktične, a provedba preporuka mogla bi biti sasvim druga priča. Zašto ovo govorim? Budući da iako su informacije vrlo vrijedne, bit ćete izloženi potpuno drugačijim mogućnostima zarađivanja novca, možda ćete biti izazovni u djelovanju na temelju informacija i provedbi koraka. Čak i Woody priznaje da mu ponekad netko pomogne učitati scenarij ili dizajnirati stranice koje bi mogle biti izvan onoga za što on ima sposobnosti ili strpljenja.

Rekao bih da bi neke opcije mogle biti tehnički zahtjevne, no to vas ne bi trebalo spriječiti da se pretplatite. Insajderski pogled na internet od nekoga tko je zaradio novac na internetu i još uvijek ubija, definitivno je dašak svježeg zraka s obzirom na sve e-knjige niske kvalitete od samoproizvedenih gurua koje nisu vrijedne mog vremena ni novca.

Preporučujem Maximum Overdrive svima koji ozbiljno žele zaraditi novac na internetu. Detaljna i izazovna, ali dokazana i zdrava načela zarađivanja novca koja će zasigurno pomoći u povećanju prometa i vašoj pridruženoj plaći.