HEKLANJE

Istinita priča o Internetu

TEMU APP 100 E KUPON

Priča o tehnološkoj, kulturalnoj, komercijalnoj i društvenoj revoluciji koja je iz temelja promijenila naše živote.
Od osnivača eBaya, Yahooa, Amazona, Netscapea, Googlea i ostalih imate priliku čuti zanimljive priče o tome kako je u zadnjih 10 godina Internet preuzeo naše živote. Od običnih geekova postali su vizionari 21. stoljeća.
Priče su ispričane na vrlo osoban način te iz prve ruke. Nakon što ih čujete vaše aktivnosti na Internetu više nikada neće biti iste.
Rat Internet preglednika
Priča o epskoj borbi između velikih američkih korporacija i malih grupa geekova koji su stvorili revolucionarnu tehnologiju.
Pretraga/Tražilice
U nekoliko kratkih godina, novi i unikatni način traženja informacija revolucionalizirao je Web. U tom procesu Google se istaknuo kao jedna od najjačih korporacija u svijetu.
Lokalno-Globalno
Osnivači Amazona i e-Baya, Jeff Bezos i Pierre Omidyar, ispričat će priču kako su njihovi projekti od lokalnih prešli u globalne vode.
Snaga ljudi
Internet je promijenio društvo i dao novi zamah poduzetništvu i poduzetnicima koji sebi i drugima stvaraju digitalnu budućnost.

Bolje ponude od eBaya?

Jeste li se ikada zapitali kako ljudi koji prodaju proizvode na eBayu mogu tamo plasirati proizvode i zaraditi? Prva stvar