HEKLANJE

Istraživanje i studija o Pueraria Mirifica

TEMU APP 100 E KUPON

U ovom ćemo članku raspravljati o tome zašto je ova tema toliko važna i kako vam ove informacije mogu koristiti.

Nedavno je otkriveno da je Pueraria mirifica zaštićena za osobno nošenje u određenim dozama kao i tijekom razdoblja konzumiranja. Istraživač je 9 godina provodio slijed istraživanja koja su obuhvatila analizu elemenata, kulturu maramice, planinsko razmnožavanje, poboljšanje kultivara, proizvodnju, razvoj ishoda i teško i tako dalje. Ishod pokazuje da odabrana Pueraria mirifica sadrži vrlo visoku razinu izoflavona i pokazuje visoko antimutageno svojstvo, kao i visoko svojstvo ubijanja stanične linije rasta ljudske dojke. U današnje vrijeme nutricionisti predlažu potrošačima neometanu konzumaciju izoflavona zbog zaštite rasta koja se rutinski nalazi kod osoba u postmenopauzi i kod osoba koje imaju hormonsku neravnotežu.



Isplata Miroestrola i njegovih derivata u Pueraria mirifica

Miroestrol i njegovi derivati također su dragocjene kemikalije u pepeljastom kwao kreuu koje potiču estrogena i mamogena svojstva za nekoliko tkiva, kao što je povećanje grudi ili reformiranje maramica.

Prolazeći kroz završni dio ovog članka, vidjet ćemo koliko ova tema može biti važna mnogim ljudima.

Razlike između soje i puerarije mirifice

Soja, zapadnjački zdrav prehrambeni proizvod, sadrži manje fitoestrogena, posebice nema miroestrola i njegovih derivata. Njihova korist za tijelo daleko je manja od one Pueraria mirifica. Istraživanja potvrđuju da su ove kemikalije jake protiv raka dojke, hiperplazije prostate, raka debelog crijeva, osteoporoze i također protiv kardiovaskularnih bolesti putem snažnog smanjenja kolesterola u krvi i također protiv menopauzalnog sindroma.

Kako kažu, znanje je jednako moći, stoga nastavite čitati informacije o ovoj temi dok ne osjetite da ste dovoljno obrazovani o ovoj temi.

Pueraria Mirifica Pills KWAOTIP THAI FDA. G. 187/42



Kwaotip je tajlandska tradicionalna biljna formula vrhunskog stupnja dobivena uglavnom iz bijele Kwaotip Krua (Pueraria Mirifica). Nakon mnogo godina istraživanja dr. Wichaija Cherdshewasarta, studije su pokazale da ova biljka pokazuje estrogene i pomlađujuće učinke na žensko tijelo, posebno na grudima, bokovima, koži lica, koži tijela, kosi i vaginalnom epitelu. Na taj način podignite izgled ženskih sekundarnih spolnih obilježja, a također i ljepotu kože.

SVE prirodni dodatak prehrani

Visoki fitoestrogen (osobito izoflavonet):



Pueraria mirifica Airy Shaw & Suvatabandhu je autohtona biljka s Tajlanda, poznata na tajlandskom kao “Kwao Kreu” ili “Kwao Kreu Kao” (Bijeli Kwao Kreu). Pripada obitelji Leguminosae, potporodici Papilionoideae ili potporodici soje, graha i graška. Biljke se obično nalaze u izobilju u šumama na sjeveru, zapadu i sjeveroistoku Tajlanda na nadmorskoj visini od 300-800 metara nadmorske visine , Aktivni principi u ovoj biljci nalaze se u gomoljastom korijenu, koji izgleda kao lanac okruglih lukovica različitih veličina povezanih sa sljedećim preko malog korijena cijelom dužinom korijena. Oblik i veličina gomoljastog korijena su različiti ovisno o okolišu u kojem se nalazi.

Smatrate li da ćete iz ovog članka naučiti dovoljno da vam pomogne s predmetom koji je pri ruci?

Tvornica: Twinning dugovječne biljne biljke preživjele su samo u Tajlandu, posebno u sjevernom i zapadnom dijelu. utočište uzgojeno stablima umjerene veličine, od drvenog drveta do pletera u listopadnoj kišnoj šumi. Corm omogućuje povećanje i nakupljanje u najmanju ruku 13 poznatih kemikalija klasificiranih kao FITOESTROGENI i sastoje se od ; miroestrol, daidzein, genistin, genistein, B-sitosterol, stigmasterol, kumestrol, puerarija, kompesterol, mirifikumestan, kvahurin i mirificin.



Kultivar: Zbog samooplodne i dugotrajne opstojnosti u različitim dijelovima Tajlanda, pronađene su mnoge sorte. Kako bi se utvrdila komercijalna količina proizvodnje koja zadovoljava svjetsku potražnju, 3 najbolje sorte su izdvojene iz džungle i prilagođene za dio plantaže mamuta i nazvane su Pueraria-I, II i III.

Osim toga, razvijena je kultura maramice ove biljke i proučavana su ispitivanja na livadama. U to vrijeme, tajlandska prirodna industrija uspjela je utvrditi organsku ruralnu proizvodnju ove biljke za kontinuirano davanje sirovina.

Osjećate li se kao da ste dobro shvatili osnove ovog predmeta? Ako je tako, onda ste spremni za čitanje sljedećeg dijela.

Imati ove informacije pri ruci uvelike će vam pomoći sljedeći put kada vam zatrebaju.

Tablete za dojku KWAOTIP THAI FDA. G. 187/42

Kwaotip je tajlandska tradicionalna biljna formula vrhunskog stupnja dobivena uglavnom iz bijele Kwaotip Krua (Pueraria Mirifica). Nakon mnogo godina istraživanja dr. Wichaija Cherdshewasarta, studije su pokazale da ova biljka pokazuje estrogene i pomlađujuće učinke na žensko tijelo, posebno na grudima, bokovima, koži lica, koži tijela, kosi i vaginalnom epitelu. Na taj način podignite izgled ženskih sekundarnih spolnih obilježja, a također i ljepotu kože.

SVE prirodni dodatak prehrani

Visoki fitoestrogen (osobito izoflavonet):

U današnje vrijeme čak i najmanja mlohavost oko trbuha može biti izvor neugodnosti i društvene nelagode. Štoviše, razmetanje izbočenim trbuščićem neće vam puno pomoći u udvaranju suprotnom spolu. Zatezanje trbuha ili abdominoplastika je estetski kirurški zahvat kojim se preoblikuje i učvršćuje trbuh. Abdominoplastika uključuje uklanjanje viška mjehurića i kože oko pupka, čime se zateže trbušna stijenka. To trbuščiću daje vitak izgled, čineći cjelokupnu figuru privlačnijom.

Iako se operacija zatezanja trbuha izvodi i na ženama i na muškarcima, zahvat obično traže žene koje ne planiraju začeti više djece. Osobe koje imaju prekomjerne masne naslage, koje se ne mogu smanjiti dijetom i tjelovježbom, također se mogu odlučiti za plastičnu operaciju zatezanja trbuha. Abdominoplastika je složen zahvat koji se može klasificirati u dvije široke kategorije – potpunu i djelomičnu. Potpuna abdominoplastika uključuje niz rezova, zatezanje mišića, uklanjanje suvišnih mjehurića i kože te zamjenu kožnog režnja kako bi se omogućilo zacjeljivanje. Cijeli proces može trajati oko 2-5 sati. Parcijalni zahvat zahtijeva manje i manje rezove i traje oko 1-2 sata.

Operacija zatezanja trbuha može se izvesti u kombinaciji s tretmanom liposukcije. Budući da je abdominoplastika složena, potrebno je dosta vremena za oporavak – gotovo 4 do 6 tjedana. Pacijentu se preporučuje izbjegavanje pretjeranog stresa ili napora tijekom razdoblja oporavka jer to može dovesti do nepotrebnih komplikacija. Pacijenti mogu osjetiti blagu nelagodu i kontuzije oko trbuha. No, takve se komplikacije s vremenom povlače jer se pacijent potpuno oporavi. Međutim, pušenje je strogo zabranjeno prije operacije i tijekom oporavka, budući da su pušači izloženi većem riziku od komplikacija.

U cjelini, abdominoplastika je vrhunski zahvat koji vam može pomoći da postignete toliko željeni vitki izgled i nevjerojatnu privlačnost.