HEKLANJE

Izbjegavajte brze zajmove kako biste popravili svoju kreditnu sposobnost

TEMU APP 100 E KUPON

Ako pokušavate spojiti kraj s krajem i gomilaju vam se dospjeli računi, posljednja opcija koju biste htjeli je uzeti brzi zajam kako biste platili svoje obveze. Danas su dostupni mnogi izvori koji nude predujmove do isplate. Da biste dobili brzi zajam do isplate unaprijed, možete se povezati na mreži s mnogim tvrtkama za zajam do dana isplate unaprijed. Većina tvrtki za brze zajmove ne provjerava kreditnu sposobnost, pa čak i ako imate lošu kreditnu sposobnost ili je uopće nemate, još uvijek možete podnijeti zahtjev za brzi zajam. Zajmovi se izdaju nakon što pokažete dokaz o bankovnom računu, socijalnom osiguranju, vozačkoj dozvoli i dokaze o plaćanju. Ove se informacije koriste protiv vas, često će zajmodavci oduzeti novac s vaših računa uključujući kamate i glavnice koje se odnose na svaki zajam koji podignete.

Ako se prijavljujete za brzi zajam putem interneta… Pazite… Neki od izvora nisu čak ni instituti specijalizirani za brze zajmove. Kada pokušavate popraviti svoju kreditnu sposobnost, zadnja stvar koju trebate učiniti je potrošiti novac koji nije potreban. Kada posuđujete novac od brzih zajmodavaca, vaši osobni podaci možda neće biti privatni. Budući da su mnogi zajmodavci izvan Sjedinjenih Država i izvan državnih propisa, vaši podaci jednostavno mogu pasti u nečije ruke. Ovo stavlja vaš kredit u veliki rizik. Bilo bi mudro izvršiti neko opsežno istraživanje kako biste osigurali da je institut brzih zajmova valjan i vrijedan povjerenja.



Brzi zajmovi nude vam zajam uz vašu plaću, ali nedostatak je što ćete plaćati veće naknade da biste dobili zajam. Mogli biste uzalud bacati novac i riskirati svoj identitet. Neke tvrtke za brze zajmove nude “besplatne” zajmove svojim novim klijentima, tj. bez naknada sve dok je iznos zajma u cijelosti plaćen na datum dospijeća. Ako tražite pomoć za popravak svoje kreditne sposobnosti, možda bi bilo mudro potražiti na tržištu legitimne izvore koji će vam pomoći da vratite svoju kreditnu sposobnost uz male ili nikakve troškove. Dostupni su savjetnici za dugove i tvrtke za upravljanje dugom koji pomažu ljudima u popravku kreditne sposobnosti, ali najbolji izvor ste vi. Bilo bi mudro provjeriti državne opcije koje su dostupne osobama s lošom kreditnom sposobnošću.

Dostupne su mnoge usluge koje vam mogu pomoći da popravite svoj život. Najbolje rješenje je ažurirati svoje račune ako je moguće ili smanjiti mjesečne rate odabirom kreditnih kartica bez naknada i niskim kamatama. Ako imate kreditnu karticu ili tražite kreditnu karticu, izbjegavajte terećenje kartica osim ako to nije prijeko potrebno. Možda ćete se htjeti prijaviti za drugu kreditnu karticu ako vaša kartica ima visoke kamatne stope i ukinuti svoju staru karticu nakon što primite novu. U nekim slučajevima, ovisno o povijesti vaše kreditne kartice, možete nazvati tvrtku koja vam je izdala kreditnu karticu i zamoliti ih da vam smanje kamatnu stopu. Ako ste imali dobru povijest s tvrtkom, najvjerojatnije će vam pristati.

Ako sumnjate da netko ima pristup vašoj kartici, svakako se odmah obratite svom davatelju usluga kako biste prijavili izgubljenu ili ukradenu karticu. Ove informacije uvijek držite u blizini kako biste osigurali brz odgovor. Obavezno dajte svoje osobne podatke samo onima kojima vjerujete, npr. broj socijalnog osiguranja i broj bankovnog računa. Nikada slobodno ne dajte informacije koje se odnose na vas, posebno putem telefona. Ako razmišljate o zajmu za otplatu dugova, prvo provjerite tržište prije podnošenja zahtjeva. Što više prijava ispunite, to se više odnosi na vaše kreditno izvješće. Možda biste trebali smanjiti svoje režije, tj. smanjiti grijanje ili klimatizaciju, kako biste uštedjeli sredstva koja se mogu primijeniti na vaše račune.

SEO i web stranice u flashu

Jedno od pitanja koje muči svakog početnika je zasigurno dali raditi stranicu u flash-u, zašto je raditi ili zašto je