HEKLANJE

Izbjeljivanje zubi učinit će vas mlađim!

TEMU APP 100 E KUPON

Korištenje proizvoda za izbjeljivanje zubi, u kombinaciji s pravilnom njegom zubi, rezultirat će prekrasnim osmijehom. Uz izbjeljivanje zubi, vaš osmijeh može uključivati porculanske ljuskice, zubne implantate, porculanske krunice, zubne mostove i oblikovanje desni. Ako tražite brz način da skinete godine s lica, tretman za izbjeljivanje zubi definitivno je dobitna oklada!

Lasersko izbjeljivanje zubi



Ovaj klinički tretman je skuplji od svih ostalih metoda izbjeljivanja zubi. Ovisno o količini diskoloracije, postupak laserskog izbjeljivanja zubi možda će biti potrebno ponoviti tijekom nekoliko sesija. Tehnika laserskog izbjeljivanja zubi za proces izbjeljivanja koristi laser, plazma svjetlo ili izvor svjetlosti visokog intenziteta usmjeren prema zubima. Lasersko izbjeljivanje zubi može biti skuplje od kompleta ili gelova za izbjeljivanje zubi, ali budući da se postupak može izvesti za jedan sat, odmah ćete vidjeti rezultate. Kako biste produžili liječenje u ordinaciji, razmislite o korištenju sredstva za ispiranje usne šupljine koja oksigenira.

Prvo provjerite sa svojim stomatologom!

Kada je popularnost postupaka izbjeljivanja zubi počela rasti u ranim 2000-ima, pacijenti su se obratili svom stomatologu kako bi obavio postupak…i vi biste to trebali učiniti i danas. Prije uporabe bilo kojeg proizvoda za izbjeljivanje zubi uvijek se posavjetujte sa svojim stomatologom. Prije nego što odlučite potrošiti vrijeme, energiju i novac na proizvode za izbjeljivanje zubi, pitajte svog stomatologa kakve rezultate možete očekivati. Stomatolog može propisati postupak izbjeljivanja zubi koji odgovara vašim desnima i općem oralnom zdravlju. ADA također preporučuje da se posavjetujete sa svojim stomatologom prije upotrebe proizvoda za izbjeljivanje zubi. Kao mjera opreza: uvijek potražite profesionalni savjet od stomatologa koji ima iskustva u postupcima izbjeljivanja zubi.

Za bjelji osmijeh potrebno je 10 godina!

Iz tog je razloga izbjeljivanje zubi danas postalo jedan od najtraženijih kozmetičkih stomatoloških zahvata…i nije samo vezano za velike događaje kao što su vjenčanja i godišnjice. Ljudi žele bjelji osmijeh kako bi se osjećali bolje zbog izgleda.

Gelovi za izbjeljivanje zubi

Prije kupnje kompleta za izbjeljivanje zubi koji sadrže gel za izbjeljivanje, trebali biste potvrditi da formula ima 21 posto koncentracije i da se temelji na karbamid peroksidu. Tray tehnika izbjeljivanja zubi uključuje korištenje plastične posude koja se napuni gelom za izbjeljivanje i zatim stavi preko zuba. Karbamid peroksid se smatra najpoželjnijim za upotrebu u ovoj formuli, posebno u poželjnim oblicima gela sastava za izbjeljivanje zubi. Općenito, sastavi za izbjeljivanje zuba ili zubi temelje se na peroksidu i poželjno se koriste u obliku gela s ovom formulom. Gel za izbjeljivanje visoke viskoznosti od 22% osigurava maksimalno prianjanje na površine zuba za dosljedno izbjeljivanje zubi uz jednostavno nanošenje štrcaljkom/uloškom za zube.



Kućni setovi za izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi kod kuće jednostavan je postupak. S rastućim trendom izbjeljivanja zubi, troškovi su se smanjili i postalo je dostupno više proizvoda, čineći postupak lakšim nego ikad prije. Prije kupnje kompleta za kućno izbjeljivanje zubi uvijek se posavjetujte sa svojim stomatologom kako biste mogli napraviti najbolji mogući izbor. Ne zaboravite da se rezultati DIY kompleta za kućno izbjeljivanje zubi postupno poboljšavaju tijekom razdoblja liječenja.

Uvijek zapamtite da je vaš osmijeh vaše najveće bogatstvo!