HEKLANJE

Izgradite svoju online prisutnost

TEMU APP 100 E KUPON

Izgradite svoju online prisutnost. To je cilj većine nas. Da nije tako, ne bismo bili ovdje čitajući i objavljujući članke u tim mrežnim imenicima članaka. Svi mi pokušavamo shvatiti kako napredovati na internetu i uspostaviti identitet među tisućama drugih koji pokušavaju učiniti istu stvar. Pa, kako se pokazalo, postoji nekoliko vrlo osnovnih stvari koje možete učiniti u jednom poslijepodnevu i koje će vam dati blagu prednost u odnosu na sve one ambiciozne webmastere.

Sada, prije nego što počnemo, dopustite mi da samo kažem da su ove jednostavne taktike samo početak procesa. Ne očekujte gomilu prometa zbog dolje opisanih stvari. Ono što pokušavamo učiniti je postaviti temelje. Pokušavamo postaviti osnove kako biste mogli nastaviti sa svim ostalim planovima. Ovaj članak će vam reći kako napraviti svoj prvi uvod u online svijet; vaš prvi dojam na internetu.



Prvo i najvažnije, morate poslati svoju web stranicu svim glavnim tražilicama. Opet, ne očekujte poplavu prometa radeći ovo. Ali ne možete očekivati da će vas itko pronaći ako tražilice uopće ne znaju da postojite. Možda ćete biti u iskušenju da se usredotočite samo na glavne tražilice kao što su Google, Yahoo i MSN, ali preporučujem da se prijavite i na one manje. Ne oduzima puno vremena i sjajan je način da dođete na radar.

Prolazak kroz ovaj proces može potrajati neko vrijeme, ali ipak mislim da je vrijedno dodijeliti tiho nedjeljno poslijepodne tom zadatku. Alternativno, uvijek možete platiti malu naknadu i zatražiti od usluge da pošalje vašu stranicu u vaše ime. Zapravo, sasvim je moguće da i vaša hosting tvrtka nudi uslugu i vjerojatno je možete obaviti za manje od 50 USD. Osobno, mislim da je novac dobro potrošen.

Nakon što ste pokrili sve tražilice, pretražio bih Google za ključne riječi vaše industrije i imenik riječi. Na kraju ćete pronaći sve vrste industrijskih resursa i direktorija za koje možda niste ni znali. Pa, trebate podnijeti svoju web stranicu svima njima. Zapravo, ovi direktoriji specifični za industriju poslat će vam puno više prometa od tražilica, barem na početku.

Također preporučujem da pošaljete svoju web stranicu i osnovne podatke o poslovanju na online Yellowpages i Superpages. Postoji mnoštvo ovih vrsta izvora za koje želite da budu navedeni negdje na svakom od njih.

Zatim napravite profil na MySpaceu, a možda čak i na Facebooku. Na globalnoj listi najpopularnijih internetskih odredišta, ove dvije web stranice zauzimaju 6. i 7. mjesto. Omogućuju ogromnu količinu prometa i ima smisla imati poslovni profil na obje platforme. S vremenom možete dodati prijatelje i izgraditi sljedbenike, poboljšavajući svoj online identitet.

Također možete posjetiti Squidoo i izraditi leću. Sve su te stvari besplatne i omogućuju ljudima diljem interneta da naiđu na vašu web stranicu.

Internet je ogromno mjesto i postoje milijuni različitih web stranica i milijuni različitih korisnika, svi traže različite stvari na različite načine. Kada prvi put pokrenete svoju web stranicu, vaš prvi prioritet bi trebao biti da napunite internet svojim postojanjem. Svi gornji prijedlozi doprinose tome.



Tactical Execution pruža implementacijska rješenja koja će vam pomoći da pokrenete i razvijete svoje poslovanje. Nadam se da ćete posjetiti web stranicu i iskoristiti sve informacije koje su tamo dostupne. Hvala što ste pročitali ovaj članak.

Kako se mlijeko stvara u žena?

Posvuda smo čuli da je majčino mlijeko najcjenjenija hranjiva. Svi se majčinim mlijekom hranimo godinu dana nakon rođenja. Pa, jeste