HEKLANJE

Naked Minerals, šminka koja je zapravo dobra za vašu kožu

TEMU APP 100 E KUPON

U vremenu u kojem su građani preplavljeni medijskim člancima i tiskovnim izvješćima koji opisuju pad kvalitete zraka i vode, obrazovani potrošači traže proizvode koji pružaju sigurnije i zdravije prednosti u odnosu na konvencionalnu mudrost. Organski proizvodi i svi prirodni proizvodi hvale prednosti načina života bez kemikalija, a istovremeno održavaju dosljednu kvalitetu. Iako se mnogi od ovih proizvoda mogu naći u trgovinama mješovitom robom i na tržnicama specijalizirane hrane, malo ih je našlo put do kozmetičkog prostora. Naked Minerals pruža sve prednosti tradicionalne kozmetike dok poboljšava kvalitetu kože zdravim, potpuno prirodnim sastojcima.

Naked Minerals tek je počeo pronalaziti svoje mjesto među kvalitetnom, prirodnom kozmetikom i samo će rasti. Kao i druga mineralna šminka, Naked Minerals koristi usitnjene minerale i kamenje za stvaranje laganog pudera koji lebdi na koži, stvarajući lagan, prirodan izgled i osjećaj. Budući da puder u Naked Mineral kozmetici ne sadrži aditive, punila i veziva, ništa se ne upija u kožu, a pore ostaju otvorene kako bi koža mogla disati. Zbog toga Naked Minerals ne opterećuje kožu niti izgleda teško. Umjesto toga, minerali omogućuju koži da se regenerira i zacijeli, pružajući zdravu atmosferu za razvoj stanica.



Prirodni sastojci u Naked Minerals pružaju potpuno prirodnu zaštitnu barijeru protiv štetnog sunčevog zračenja dok istovremeno poboljšavaju kvalitetu kože. Lagani sloj pudera pruža SPF 15 zaštitu bez upotrebe štetnih kemikalija. Plutajući po koži, minerali i liskun štite kožu od ultraljubičastog sunčevog zračenja dok reflektiraju svjetlost na takav način da proizvode izgled blistav. Ovaj sjaj rezultat je i refleksije svjetlosti i zdravije kože. Osim što lebdi na koži i dopušta cirkulaciju zraka kroz pore, šminka Naked Minerals sadrži vitamin E koji regenerira kožu i neće začepiti kožu niti izazvati akne. Zapravo, dopuštajući koži da diše i istovremeno smanjuje pojavu akni, Naked Minerals kozmetika stvara atmosferu u kojoj mrlje mogu zacijeliti. Tradicionalni lijekovi i tretmani za prištiće začepljuju pore i povećavaju proizvodnju masnoće, uzrokujući još veće probleme s kožom. Naked Minerals smanjuje pojavu ovih mrlja dok istovremeno pruža zdravije stanje kože za pospješivanje zacjeljivanja.

Naked Minerals također pruža olakšanje kod uobičajenih stanja kože kao što su rosacea, smeđe mrlje, podočnjaci i opekline od sunca. Ne samo da će ova prirodna kozmetika zaštititi kožu od kontinuiranog izlaganja suncu, već minerali i puderi ujednačavaju tonove kože, pružajući uravnoteženu boju cijelom licu. Naked Minerals proizvodi za kožu kombiniraju pudere koji reflektiraju svjetlost koji raspršuju svjetlost oko tamnih područja i stvaraju izgled glađe, mlađe kože dok pri svakoj uporabi potiču zdraviju kožu. Svestranost svakog proizvoda pruža širok raspon kozmetičke primjene i zaštite kože u jednom malom pakiranju. Ovi proizvodi pružaju blistav izgled, a istovremeno održavaju zdravu i prirodnu ljepotu.

Zašto koža stari?

Kao i kod svih naših tjelesnih organa, koža stari prema programiranju gena. To se naziva unutarnje starenje. Suha koža, staračke

Kućni posao Prijevara

Nema toga više, živjeti za petak i ponedjeljak uvijek dođe prerano. Dan za danom i vaš šef, kad bi samo