HEKLANJE

Iskoristite svoju dobru kreditnu sposobnost za konsolidaciju dugova i uštedu novca

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste poput mene, dobivate višestruke ponude za kreditne kartice od 0% APR-a na dnevnoj bazi. Do prije otprilike godinu dana jednostavno bih ih bacio. Onda sam se opametio i vidio priliku. Ne samo da sam mogao konsolidirati svoje trenutne kreditne kartice, mogao sam eliminirati nepotrebne troškove kamata.

Prvo sam prenio sva nepodmirena dugovanja sa svojih kreditnih kartica s visokim kamatama (koje su bile sve) na svoju novu karticu s 0%. Sada sam plaćao samo jednu mjesečno umjesto tri. Zatim sam odredio prosječnu uplatu koju bih morao platiti svaki mjesec kako bi se isplatio na kraju promotivnog razdoblja. To je plaćanje koje sam plaćao svaki mjesec i to mi je uštedjelo mnogo novca na kamatama. Na kraju promotivnog razdoblja moj je dug otplaćen, a nisam potrošio ni lipe na kamate! Druga opcija bila bi ponovno prenijeti stanje na NOVU karticu od 0% na kraju promotivnog razdoblja, čime bi se dodatno smanjila početna mjesečna uplata.



Imam nekoliko prijedloga prije nego što uskočim i upišem se za bilo koju karticu od 0%. Usporedite sve ponude koje su vani! Vrlo pažljivo pročitajte uvjete. Postoji li naknada za prijenos stanja i ako postoji, kolika je? Odnosi li se 0% samo na prijenos stanja ili i na kupnje? Koliko dugo traje promotivno razdoblje od 0%? Dobro upoznajte uvjete ili bi vas ova kartica od 0% mogla koštati više od one kartice od 18% koju već nosite u novčaniku. Postoji više kartičarskih kuća nego što možete zamisliti – odvojite vrijeme za procjenu više ponuda i odaberite onu koja je najpovoljnija za vaše potrebe. Prava kartica može vam uštedjeti mnogo novca.

Popravak kredita

Više od 30 milijuna ima kreditne probleme uzrokovane svime, od kašnjenja plaćanja do bankrota. Američki institut za bankrot izvješćuje da