HEKLANJE

Prijenos stanja kreditnih kartica

TEMU APP 100 E KUPON

Prijenos stanja kreditne kartice dobar je način smanjivanja duga kreditne kartice, a može biti i izlaz iz tereta duga. Izdavatelji kreditnih kartica, shvaćajući potražnju za prijenosima stanja među klijentima, donose dobre ponude za prijenose stanja. Uz mnoštvo tvrtki koje izdaju kreditne kartice, izdavatelji kartica suočavaju se s oštrom konkurencijom. Sljedeće točke treba imati na umu dok idete naprijed za prijenos stanja.

Važno je osigurati da se prijenosi stanja izvrše na vrijeme, bez preklapanja razdoblja ponude s jedne kartice na drugu, što bi vas moglo koštati visokih kamata. Imajte na umu da će svaka banka odgovoriti različitim brzinama na zahtjeve klijenata. Pobrinite se da su ponude kreditnih kartica s prijenosom nultog stanja uvijek trenutačne i primjenjive u trenutku vaše prijave. Nema smisla prijavljivati se za transfer kada je razdoblje ponude pri kraju. Dok se odlučujete za beskamatni prijenos stanja, pripazite na sve troškove skrivene sitnim slovima. Ponuda od 0 APR (nula godišnja postotna stopa) trebala bi točno značiti ono što prenosi.



Vrsta kartice s koje se vrše prijenosi stanja također je ključna. Stopa godišnje kamatne stope na karticama Store veća je od običnih kreditnih kartica, tako da se sva stanja mogu prenijeti na jednu karticu s niskom kamatnom stopom. Na ovaj način može se uštedjeti solidna količina novca. Pratite točan datum završetka razdoblja ponude s nultom kamatom i podnesite zahtjev za novu kreditnu karticu za prijenos stanja kredita najmanje petnaest dana prije posljednjeg datuma.

Izvor koji vam daje informacije o kamatnim stopama na ponudu prijenosa stanja na vašoj kartici ne bi trebao davati nikakve pristrane informacije o određenoj banci ili kreditnoj kartici. Također, izvor bi trebao pružiti informacije s usporednim grafikonima koje je lako razumjeti bez nepotrebnog pritiska ili pogrešnog usmjeravanja.
Na kraju pokušajte osigurati da je mogućnost beskamatnog prijenosa stanja na vašoj kartici brza i fleksibilna. Ovih dana, tijekom podnošenja zahtjeva, od vas se mogu tražiti pojedinosti o prijenosu stanja vaših kreditnih kartica u pisanom obliku. Uvijek imajte na umu da obje strane trebaju biti svjesne postupka istovremeno.

Ispravno korištenje prijenosa stanja kreditnih kartica moglo bi biti prikladan način izbjegavanja duga po kreditnoj kartici.

Studentske kreditne kartice

Dakle, došli ste do sljedećeg platoa u svom životu: fakulteta. Počinju vam se otvarati prilike, a izgledi su da će