HEKLANJE

Studentske kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Dakle, došli ste do sljedećeg platoa u svom životu: fakulteta. Počinju vam se otvarati prilike, a izgledi su da će kartičarske kuće puniti vaš poštanski sandučić ponudom za ponudom studentskih kreditnih kartica. Posjedovanje ovih kartica može biti važno za postizanje dobre kreditne sposobnosti kada uđete u stvarni svijet.

Koje su neke od važnih stvari koje trebate znati pri odabiru svoje prve kartice? Na što trebate pripaziti? U ovom ćemo članku raspravljati o nekim prednostima i nedostacima dobivanja prve studentske kreditne kartice.



Vaša kreditna povijest može biti vrlo važna. Zajmodavci koriste informacije o tome kako ste rješavali svoje financijske obveze u prošlosti kada utvrđuju jeste li ili niste vrijedni njihovih usluga zajma.

Može biti važno utvrditi da li ispunjavate uvjete za stvari kao što su najam stanova, zaposlenje i osiguranje. Studentima se obično nude dvije kartice: ‘osigurane’ i ‘neosigurane’ kartice. Svatko tko ima kolateral može podnijeti zahtjev za osiguranu kreditnu karticu i obično je dobije budući da je osiguran vašim kolateralom. Ako zaustavite plaćanje, banka može jednostavno oduzeti sve što ste stavili kao kolateral kada ste dobili karticu.

Neke prednosti za dobivanje kreditne kartice u ovoj dobi uključuju uspostavljanje dobre kreditne povijesti, moguće pogodnosti i bonuse od tvrtke te pogodnost nošenja plastike za razliku od novčanika punog novčanica. Međutim, morate paziti na sebe, jer se troškovi mogu brzo zbrojiti, a početne kamate mogu biti ubojite. Nadamo se da vam ovaj članak može pomoći da donesete utemeljeniju odluku o svojim studentskim kreditnim karticama.

Više vodiča i savjeta o kreditnim karticama možete pronaći na http://www.credit-guidance.info

Nova prva linija obrane

Pljačkaš je zgrabio ženinu torbicu, gurnuo je uz njezin auto i pobjegao… ravno u golf vozilo koje je vozila policija