HEKLANJE

Izvana izgleda slabo, slatko, ženstveno i ranjivo. Ali ovo je samo iluzija na prvi pogled.

TEMU APP 100 E KUPON

Svake večeri iz trgovine izvlači vrećice s hranom. Vreće joj se ukopaju u nježne ruke, leđa se jako umore, a maska ​​mučenika zaledi se na licu. Mogla bi to zatražiti od svog supruga – i on će ići s posla do trgovine. Ali ona mu ne može povjeriti tako važnu stvar kao što je izbor jabuka i graška u konzervi. Kupit će krivu stvar, ne sve, zaboravit će …
Svaki put kad joj netko ponudi pomoć – iz bilo kojeg razloga – ona kaže ne. Budući da ne želi biti dužna drugima, nekoga napinjati, zabrinuta je što će oni misliti o njoj. Ne vjeruje mužu. Stoga sve čini sama. Sam mijenja izbušeni kotač na cesti. Sama ponovno lijepi pozadinu, koju gospodar nije pravilno spojio. Ona sama premješta ormare. Ona sama plaća stan, struju, plin, telefon. Vozi se autobusom kući ako se automobil pokvari unatoč ponudama za vožnju. Sve može sama.
Nikad ne pita. Jako se boji biti u ranjivom i ponižavajućem položaju prosjaka. Jer ako odbiju, bit će odbijeni. To boli. Stoga se morate u potpunosti brinuti o sebi. Kupite si hulahopke i ruž za usne, cipele, novu haljinu, odmor, automobil, stan. Ne uzimajte novac ni od muža. Tako da tada nitko nije mogao ništa zamjeriti. Tako da nikom ništa ne duguje. Da se nikad ne ponizi i nikad ne pita. Biti snažan.
Poštuju je, daju joj za primjer, čak je se i boje. Ali oni se ne približavaju. Muškarci vrlo brzo nauče da izgled vara. Iako izgleda kao ranjiva i nježna, zapravo je kremen. Stoga je snažna, poštovana. Ali ne i sretan. Ne može se opustiti. Jednom. Svijet bi se srušio kad bi ga prestala držati na svojim naizgled krhkim ramenima.
Ako se razboli, njezin suprug, naravno, neće djecu izvoditi iz vrtića, hraniti ih sendvičima s kobasicama, stavljati ih na pogrešne tajice, raditi domaće zadatke, iznositi smeće i kupovati svježe dobro mlijeko. Kuća će se srušiti. I na poslu se sve raspada. I svi će definitivno pomisliti da je ona najgora majka, supruga, zaposlenica. Ona je za sve kriva. Stoga se ne može opustiti ni minute.
Ponekad plače kasno u noć. Miran. Gotovo nijemo. Ponekad i bez suza – samo joj se tijelo trese od jecaja. Kao da suze rastu negdje u knedli – i neće izaći. Jer ovo tijelo nije stvoreno za takav stres. Jer zapravo je negdje ispod sloja ovog čelika, kamena i leda ranjivo i nježno. Željela bi biti zaštićena. Volio bih se opustiti. Ali. Svijet će se srušiti ako se makar minutu brine o sebi, zaustavi se, razmisli …
Ne postoji takva osoba na svijetu kojoj bi mogla vjerovati. Postoji nekoliko idealnih slika iz knjiga i filmova. Ali u stvarnosti nije upoznala takve ljude. Pored nje, svi oni brzo postaju isti kao i svi ostali. Čak i moj suprug. Jednom se činio snažnim i pouzdanim. I danas je u potrazi za sobom, pa za bocom piva, pa u tankovima. I nikad se ne možete osloniti na njega. Učinit će sve pogrešno.
Njena mama je bila takva. Njena baka je bila takva. Učili su je da treba biti neovisna, sve raditi sama, ne oslanjajući se ni na koga, kako to ne bi bilo mučno bolno. Čovjek može nestati i tada će se svijet srušiti. Poput djeda koji se nije vratio iz rata. Poput oca koji je našao drugog. Kao i svi muškarci koji su nepouzdani privremeni su. Stoga morate biti neovisni. Za svaki slučaj. Što ako on umre ili ode – a ona nije spremna za ovo? Stoga je uvijek spremna.
Uvijek spreman na sve. Na iznenadni napad Marsovaca, na izvanredno izvješće i reviziju, na generalno čišćenje prije dolaska svekrve ili majke.
I samo za jedno nije spremna – i nikada neće biti. Nije spremna biti žena. Nije spremna vjerovati. Nije spremna voljeti. Nije spremna otvoriti svoje srce.
Jer je jaka. Uvijek će biti jaka dok se ne raspadne na komade od takvih tereta, neprirodno za tijelo u kojem živi.
A ta joj se “snaga” čini mnogo važnijom i vrijednijom od svega što joj je predstavljeno odozgo zajedno sa ženskim tijelom. Jao
Olga Valyaeva

Lijepo i zdravo lice

Lice je vaše ogledalo u svijet, vrlo je važno da izgleda zdravo i njegovano jer lice prvo prisjetimo na drugoj

Izbjegavanje kočije prije konja

Oglašavanje vaše prakse na tražilicama privlačno je mnogim trenerima. Promet se može iskoristiti za povećanje popisa pretplatnika, prodaju proizvoda i