HEKLANJE

Je li GeneWize Life Sciences stvaran? Ili je GeneWize prijevara?

TEMU APP 100 E KUPON

Ovaj članak govori o novoosnovanoj tvrtki pod nazivom GeneWize i u njemu ćete naučiti sve što sam ja do sada naučio nakon mog istraživanja Genewizea.

Genewize je novoosnovani odjel tvrtke pod nazivom GeneLink. GeneLink je tvrtka za istraživanje i razvoj prehrane u području genetike zadnjih 12 godina. Imaju neke od najprestižnijih znanstvenika, mnoge koji su proteklih godina osvojili brojne nagrade u području prehrane i genetike.



Genelink je potrošio ogromnu količinu resursa, vremena i energije tijekom posljednjih nekoliko godina razvijajući procese prilagođavanja prehrane stvarnim genetskim profilima ljudi. Zapravo, mogu uzeti 98 sastojaka i stvoriti preko 177 000 različitih kombinacija proizvoda za prilagodbu individualnim genima svake osobe.

To mogu učiniti uzimanjem uzorka sline, a zatim procjenom vaše DNK. Nakon što se to učini, formira se genetski profil…i prehrana se može prilagoditi VAŠIM stvarnim genima. Jednim zamahom, ‘shot gun’ prehrana je izbačena iz igre i ljudi više neće dobivati proizvode koji ne djeluju na njihova tijela.

Uz GeneWize, svaka osoba dobiva prilagođen i personaliziran proizvod za svoje GENE i svoj stil života.

Vidio sam mnoge tvrtke u vrijeme dok sam bio poduzetnik, ali rijetko koje zapravo imaju toliko kredibiliteta ili čvrste znanosti iza sebe kao što to ima GeneWize. Povrh toga, kredibilitet čelnika koji podupiru ovu tvrtku i menadžmenta koji je vodi je izniman.

Neki od najpametnijih i najuspješnijih mrežnih trgovaca našeg vremena podržali su GeneWize, a mnogi od njih već su zauzeli pozicije unutar tvrtke. Genewize je DEFINITIVNO tip tvrtke iza koje ponosna i poštena osoba može stajati, i znati da isporučuje stvarnu vrijednost svijetu i pomaže mnogim ljudima u tom procesu.

Život bez dugova

Sanjate li o životu bez tereta pretjeranog duga koji vam visi nad glavom? Moguće je, ali nije lako. Život bez

Ivana Kindl-Utjeha

© HRT www.hrt.hr peta sezona showa “Zvijezde pjevaju” 16.04.2011. When You Believe Many nights we pray With no proof anyone

Kućni posao i mogućnosti

Naša je web stranica posvećena istraživanju ideja i mogućnosti kućnog poslovanja koje vam mogu pomoći da započnete novi kućni posao

SOBNA ILI UNUTARNJA VRATA

Kada planiramo gradnju kuće, pokušavamo približno izračunati koliko će nas ona koštati pa tako razmišljamo o cijeni gradilišta, temelja, zidanja,