HEKLANJE

Je li stabljika trešnje stvarno korisna?

TEMU APP 100 E KUPON

Da, stabljika trešnje vrlo je korisna za zdravlje. Pa koje su to prednosti? Zašto ne bismo bacili stabljike trešnje?
Stabljika trešnje; Djeluje protuupalno, antiseptički, adstrigentno, umirujuće, detoksicirajuće, diuretičko i laksativno.
Stabljike trešnje dokazano pomažu u liječenju problema s bubrezima, gihtom i reumatizmom te jačaju živce dajući općenito umirujuće djelovanje.
Stabljike trešnje stoljećima se koriste kao učinkovita i sigurna metoda u fitoterapiji. Ovaj diuretički učinak dolazi od prirodnih bioflavonoida i kalijevih soli koji se nalaze u stabljikama.
Stabljike trešnje potiču uklanjanje tjelesnog otpada u mokraći i općenito u probavnom procesu, pomažući u ublažavanju zadržavanja vode, sprječavanju oteklina i smanjenju klasičnih znakova edema na nogama. Stabljike trešnje doprinose prirodnom procesu detoksikacije u tijelu.
Učinkovit u borbi protiv infekcija mokraćnog sustava
Zahvaljujući svojim snažnim diuretičkim i protuupalnim svojstvima, stabljike trešnje koriste se u obliku praha ili čaja kako bi se pročistilo bubrege i mokraćne kanale te ublažili simptomi intersticijskog cistitisa i glomerularnih bolesti. Pomaže u čišćenju kamenaca nastalih u mokraćnom sustavu i bubrezima. Ako su kamenci veliki, najbolji bi pristup bio sigurno ih se riješiti putem liječnika specijalista.
Podržava gubitak kilograma
Pomaže u regulaciji metabolizma, pridonosi uklanjanju masnoće i celulita te vraća elastičnost kože jer podržava uklanjanje toksina u tijelu. Također pomaže u normalizaciji crijevnog zdravlja.
Budući da polifenolni flavonoidni spojevi i antocijani u stabljici trešnje pomažu u povećanju proizvodnje inzulina, pomažu u stabiliziranju razine šećera u krvi i kontroli apetita.
Kako napraviti čaj od stabljike trešnje?
Svježe ili suhe stabljike mogu se koristiti za čaj. Dodajte 5 žlica soka u 1 litru kipuće vode. Prokuhajte 5 minuta. Pokrijte ga i ostavite 15 minuta. Nakon procijeđivanja možete dodati zaslađivač ako želite.
Dovoljna je 1 šalica dnevno, može se preferirati pola sata prije jela ili 2 sata nakon jela. Višak se može čuvati u hladnjaku, pokriven, do 3 dana.

Kreditna kartica za sve potrebe

U današnje vrijeme velik broj stanovništva posjeduje kreditnu karticu, ponekad čak i brojne kreditne kartice! Banke i tvrtke postaju sve