HEKLANJE

Trenutačno odobrenje kreditne kartice – kako izbjeći naknade

TEMU APP 100 E KUPON

Trenutačna odobrenja kreditnih kartica haraju internetom. Gotovo svatko s nepodmirenim kreditom može se prijaviti za ove kartice i dobiti odgovor za nekoliko minuta, a ponekad čak i za sekunde. Godišnje naknade, kamatne stope, naknade za prijenos stanja i druge naknade razlikuju se na kreditnim karticama, stoga je mudro uspoređivati i uspoređivati dok tražite kreditne linije.

Godišnje naknade – Mnogi izdavatelji kartica ili banke često se odriču godišnjih naknada, ali će izdavatelji kartica dodati naknade u klauzuli, stoga prije prihvaćanja kartica provjerite Uvjete i odredbe, fine linije i druge informacije.



Kamatne stope – Kamatne stope su često dostupne unaprijed. Kreditne kartice koje izdaju banke nude revolving kreditne linije, na koje se naplaćuje 2% kamate, dok se preostali iznos otplaćuje mjesečno. Stvarne kamatne stope koje se plaćaju godišnje mogu biti oko 24%. Ovo je važno pitanje koje treba razumjeti: ako prebacite plaćanja na kreditne kartice, možete plaćati kamate do 25% i više na godišnjoj osnovi.

Godišnje postotne stope (APR) su kamatne stope koje su često fiksne ili promjenjive. Kamatne fiksne i varijabilne stope razlikuju se, stoga je razumijevanje vašeg plana ključno za dobivanje najnižih kamata.

Također je važno razumjeti razdoblja odgode. Razdoblja počeka su ono što određuje naknade i kamate koje se plaćaju na kreditne kartice s trenutnim odobrenjem. Mnoge banke koje izdaju kreditne kartice ponudit će razdoblje odgode od 25 dana prije nego što zaračunaju kamatu na stanje kartice. To znači da ako ste kupili artikl od 100 USD na svoju karticu, nećete platiti kamate na stanje ako je plaćeno prije isteka razdoblja odgode. Ako platite ostatak nakon razdoblja odgode, vjerojatno ćete platiti zatezne naknade i više kamate.

Ostale naknade – mnoge kreditne kartice naplaćuju naknade za gotovinske predujmove, prijenose stanja itd. Stoga pročitajte klauzule, odredbe, odredbe i uvjete, fine linije i sve ostale informacije prije prihvaćanja kreditne kartice.

Tri vrste kreditnih kartica

Općenito, postoje tri vrste kreditnih kartica: kućne kartice, bankovne kartice te kartice za putovanja i zabavu. Bankovne kartice se mogu nabaviti preko bankarskih institucija ili zajmodavaca kartica. U većini slučajeva dobivate MasterCard ili Visu. Kreditne kartice za putovanja i zabavu dolaze od American Expressa, Diners Cluba i tako dalje. Ove kartice prihvaćaju se samo u određenim područjima. Kućne kartice uključuju Wal-Mart kartice, Sears, Pennies i tako dalje, a te se kartice prihvaćaju samo u navedenim trgovinama. Ipak, možete podnijeti zahtjev za American Express, Gold kartice i još mnogo toga putem uobičajenih kartičarskih kuća ili bankarskih institucija.

Sve u svemu



Provođenje istraživanja je mudro, ali nije ništa ako ne usporedite i ne usporedite trenutne kreditne kartice s odobrenjem. Mnoge su stranice dostupne s informacijama koje se odnose na trenutna odobrenja kreditnih kartica. Sigurna mjesta dovest će vas u kontakt s izdavateljima kartica koji su specijalizirani da vam pomognu pronaći najbolje kreditne kartice na internetu.