HEKLANJE

Uspjeh bloganja: neka vaš blog izgleda jedinstveno

TEMU APP 100 E KUPON

Mnogi blogovi prikazuju iste dosadne predloške ili skinove za izgled. Iako predložak ne utječe na čitatelje koji uživaju u vašem blogu putem RSS kanala (osim ako kliknu do bloga), ali stvarno utječe na bilo kojeg drugog posjetitelja bloga koji čita blog iz web preglednika. Što je dizajn bloga jedinstveniji, to je lakše izgraditi prepoznatljivost robne marke i dobro ime koje će vas odvesti u viralni marketing. Ako vaš blog izgleda kao deseci drugih blogova, vaš vlastiti blog neće stršati iz gomile i gubit ćete na posjetiteljima. U prošlosti sam i sam koristio besplatne WordPress predloške. Primijenio sam manje izmjene, ali to nikad nije dovoljno odvojilo moj blog od drugih da bi bio stvarno jedinstven.

Problem s toliko mnogo blogova je saznati što je njihova glavna specijalnost. Koja je glavna tema o kojoj bloger piše? Često ne postoji način da se kaže o čemu se radi na blogu – pogotovo ako unesete blog iz starije objave kroz popis tražilice. Početna stranica može eventualno imati mali isječak teksta koji objašnjava temu bloga, ali arhivirani članci to ne prikazuju normalno. Ili se vlasnik bloga uopće ne trudi reći koja je njegova glavna namjera za blog. Korištenjem prilagođenog dizajna bloga to se lako može integrirati i pomaže da blog izgleda drugačije od bilo kojeg drugog.



Korištenje prilagođenog zaglavlja kao primjera pomaže u dobivanju jedinstvenog izgleda koji tražite. Prije svega, ako je potpuno jedinstven, moj blog još više ističe. Drugo, može vam pomoći da pokažete o čemu se radi na vašem blogu i time natjerate ljude da se vraćaju. Neka vaš blog izgleda jedinstveno + pobrinite se da vaši posjetitelji znaju o čemu se radi na vašem blogu. Samo zato što su pronašli (jednu) objavu vašeg bloga koja odgovara njihovom pojmu pretraživanja, to ne znači da ih vaš blog stvarno zanima. Ali možda biste mogli privući njihov interes tako što ćete im pokazati o čemu se zapravo radi na vašem blogu. Ako privučete njihov interes, mogli biste pridobiti novog čitatelja koji se a) vraća da bi pročitao više s vašeg bloga i b) na kraju drugima govori o vašem sjajnom blogu.

OTIŠO JE OTAC MOJ POLAKO

GACKA DOLINA NAJLJEPŠA NA SVIJETU, SPOT JE RAĐEN LJETOS, PJEVA ZORAN MARIJAN I VEDRAN MLIKOTA, TU JE I DANKO LJUŠTINA………….

Povoljni dodaci za putovanja

Neki si ljudi jednostavno ne mogu priuštiti ulaganje puno novca u robusnu plastičnu opremu za putovanja koja odvaja različite predmete