HEKLANJE

Je li vaša kreditna kartica sigurna?

TEMU APP 100 E KUPON

Sigurnost kreditnih kartica danas je veliki problem u svijetu. Čujemo o brojnim prijevarama koje uključuju goleme svote novca koje kradljivci tehnologije otimaju i praktički je nemoguće uhititi zlotvore. Internetska sigurnost danas je veliki problem. Osim u fizičkoj kupnji u raznim objektima i trgovinama, također možete uživati u raznim online kupnjama iz cijelog svijeta. Bilo da se radi o odjeći, knjigama, glazbi, namještaju, draguljima ili čak ulaznicama, sve se to može kupiti jednostavnim pritiskom gumba na vašem računalu čak i dok sjedite u udobnosti svog doma.

Ali koliko je sigurna ova transakcija? Skepticizam drži veliku većinu podalje od kupovine putem interneta. To je zbog sigurnosnog problema davanja broja vaše kreditne kartice na internetu. Ovo je pokvarilo duh svih e-trgovaca i oni sada čak nude i telefonski broj kako biste mogli nazvati sa svojom narudžbom. Hakeri su ogromna prijetnja online kupnji i nalazimo da se sigurnosne značajke često diraju u prijevarama s kreditnim karticama.



Međutim, naličje dogovora je da u slučaju online prijevare s kreditnom karticom trebate platiti samo najviše 50 USD bez obzira na iznos ukraden iz transakcije s vašom kreditnom karticom. Postoje brojni načini koji se usvajaju kako bi se spriječilo zlobnike da vide vaše podatke i zloupotrijebe ih. Imamo čak i Udrugu za izravni marketing za praćenje potrošača koji radije ne bi poticali traženje raznih proizvoda i usluga putem pošte ili čak telefona. Možete osigurati potpunu privatnost i zaštitu čim primite svoju karticu.

Postoji nekoliko tvrtki koje će ukloniti vaše ime s popisa za slanje e-pošte ako im pišete sa svojim imenom, poštanskom adresom i brojem socijalnog osiguranja. Zapravo, u Sjedinjenim Državama čak imamo urede za prijavu koji će se povezati s uredima diljem zemlje i osigurati da ne primate neželjenu poštu i nepotrebno traženje.

Možete čak stupiti u kontakt s tvrtkama koje izdaju kreditne kartice i zatražiti da vas uklone sa svoje liste za slanje e-pošte. Sve ovo će vam omogućiti da uživate u sigurnoj kreditnoj mogućnosti s okruženjem za kupnju bez prijevara.