HEKLANJE

Jeftine domene

TEMU APP 100 E KUPON

Odabir imena domene ključna je odluka u planiranju nove web stranice. Mnoge mrežne usluge mogu vam pomoći da odaberete dobar i jeftin naziv domene za svoju stranicu. Srećom, registri stranica nude izvrsnu uslugu, čak i na jeftinim odabirima naziva domena. Vaše jeftino ime domene može značajno utjecati na rangiranje u tražilicama i više. Dobro razmislite kada budete birali svoje novo jeftino ime domene kako biste odabrali ono koje će vaši korisnici i klijenti lako zapamtiti, lako sricati i idealno za tražilice. Uz nekoliko jednostavnih savjeta možete odabrati jeftino ime domene koje će vaše poslovanje učiniti uspješnim online pothvatom.

Tražilice kao što je Google stavljaju vrijednost na ključne riječi unutar naziva domene; međutim, odabir predugog naziva domene loš je izbor za vaše klijente. Ako možete odabrati jeftini naziv domene koji uključuje neke od vaših željenih ključnih riječi, to će vjerojatno poboljšati vaš položaj u tražilici. Pokušajte odabrati naziv koji je kratak i sadrži ključnu riječ. Vašim kupcima može biti teško napisati ili zapamtiti duže ili složenije nazive domena, što će smanjiti korisnost vaše online prisutnosti. Izbjegavajte crtice ako je moguće, jer suvišni interpunkcijski znakovi u nazivu domene čine ga manje korisnim za tražilice, a također i za vaše klijente.



Naziv vaše domene također može utjecati na to koja su tržišta prikladna za pregled vaše stranice. Ako želite privući tržište Ujedinjenog Kraljevstva, odaberite domenu .co.uk kada registrirate svoje jeftino ime domene. .co.uk pomoći će vam ako želite ciljati na tržište Ujedinjenog Kraljevstva, ali će odbiti neke međunarodne posjetitelje. .com će vam pomoći ako želite ciljati na međunarodna tržišta, ali ćete biti nešto lošiji u lokalnim pretraživanjima. Poznavanje željenog tržišta može biti koristan alat pri odabiru jeftinog imena domene. Dok će neki kupci kupovati bez obzira na ekstenziju domene, a neke tražilice tome pridaju malo vrijednosti, to je faktor koji treba razmotriti. Sadržaj vaše stranice, pristupačnost i druge značajke bit će važniji vašim klijentima od naziva vaše domene; međutim, ovo je koristan detalj za razmatranje.

Lokacija vašeg web hostinga je važna – domena .com i američki host će reći tražilici da se nalazite u SAD-u. To može utjecati na vaše ukupno rangiranje u tražilicama, posebno u pogledu lokalnih pretraživanja. .co.uk i domaćin iz UK će vas locirati u UK. Domena s ekstenzijom .co.uk i američki host također će vas identificirati kao sjedište u Velikoj Britaniji. Ako želite privući širu međunarodnu publiku, proširenje .com može biti korisna opcija domene za vašu tvrtku. Tvrtke koje traže lokalne kupce i klijentelu iz Ujedinjenog Kraljevstva mogle bi otkriti da je ekstenzija .co.uk idealna i za njihove klijente i za njihovo rangiranje u tražilicama.

Iako bi vaš prvi prioritet pri odabiru naziva domene mogla biti jednostavnost korištenja za vaše kupce i klijente, uzmite u obzir utjecaj naziva domena na rangiranje u tražilicama. Na vaše rangiranje u tražilici utječu mnoge stvari, a naziv vaše domene jedna je od njih. Odaberite kratak naziv domene koji se lako pamti i piše. Razmislite o uključivanju ključnih riječi u naziv svoje domene ako je ikako moguće kako biste dodatno poboljšali svoj rang. Tražilice gledaju vjerojatnu lokaciju vaše domene i možda će vam biti od pomoći razmotriti implikacije naziva vaše domene na vašu pretpostavljenu lokaciju. Uz ove korisne savjete, vaše jeftino ime domene može biti korisno sredstvo i alat za vaše poslovanje.

Frizure za modernu i suvremenu ženu

Svim ženama koje svakodnevno žele izgledati dotjerano lijepo modernog dizajna kreativnog šišanja, koja će im omogućiti lijepog izgleda. Moraju biti