HEKLANJE

Jeftine kreditne kartice pomažu vam da ne platite naknade

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice s niskim kamatama su kartice koje potrošačima pružaju značajnu kupovnu moć, a istovremeno smanjuju njihov ukupni dug. Izraz se može činiti ‘bagatelni podrum’, ali ima smisla za sve više potrošača.

Trebali biste uzeti u obzir sve naknade dok tražite kreditnu karticu s niskim kamatama, uključujući godišnje naknade, prijenos stanja i sve dodatne primjenjive naknade.



Dodatne naknade

Naknade za kreditne kartice često se mogu izbjeći, ali ipak zahtijevaju temeljito razumijevanje. Kada su sve te naknade prisutne u ponudi kreditne kartice, bilo bi pametno u potpunosti izbjeći ponudu. Neke će naknade biti neizbježne, ali druge je moguće u potpunosti izbjeći.

Razne dodatne naknade uključuju:

– Naknade za zakašnjela plaćanja
– Naknade za postavljanje
– Naknade za “prekoračenje kreditnog limita”.
– Naknade za povrat artikala
– Naknade za narudžbe putem telefona

Naknade za prijenos stanja

Kreditne kartice s niskim kamatama često se koriste za prijenos stanja s kreditne kartice s višom kamatnom stopom na novu karticu s nižom kamatnom stopom. Obavezno provjerite postoje li naknade povezane s prijenosom stanja. Najbolje kartice neće nuditi naknade za prijenos ili iznimno niske početne godišnje postotke (APR). Ako su čekovi za prijenos uključeni, provjerite je li naknada povezana s korištenjem tih čekova.

Godišnje naknade



U ponudama kreditnih kartica općenito će biti naveden iznos potreban kao godišnja naknada. Mnoge ponude jeftinih kreditnih kartica eliminirale su ovu naknadu u karticama “opće uporabe”, ali ih još uvijek mogu zahtijevati za svoje programe nagrađivanja. Obavezno shvatite koja se godišnja naknada naplaćuje i ima li to financijski smisla za vašu situaciju.

Ako ste potrošač koji otplaćuje svoju kreditnu karticu svaki mjesec, važno je da pronađete karticu s najmanjim naknadama. Jeftine kreditne kartice dolaze u različitim konfiguracijama i korisnici koji brzo plaćaju mogu biti kažnjeni za prihvaćanje kartice koja sadrži naknade koje se mogu procijeniti čak i kada se kartica ne koristi.

Jesu li te naknade skrivene?



Tvrtke koje izdaju kreditne kartice moraju navesti sve naknade povezane s preferencijama vaše kartice kada se prijavite. Čitanje ponude u cijelosti jedini je način da se uvjerite da imate potrebno znanje za mudro korištenje kreditne kartice.

Pregled

Jeftine kreditne kartice često se definiraju nižim kamatama i manje dodatnih značajki kao što su ekstravagantni programi nagrađivanja. Zapravo, nekoliko jeftinih kreditnih kartica ima programe nagrađivanja, ali nagrade mogu biti manje ili jeftinije.



Tržište kreditnih kartica vrlo je konkurentno, što je rezultiralo velikom raznolikošću izbora u areni potrošačkih kredita. Razumijevanjem različitih aspekata potrošačkog kredita, imate moć odabrati karticu koja najbolje odgovara vašem životnom stilu i navikama potrošnje.

Mrežno pretraživanje ponuda kreditnih kartica koje odgovaraju vašim potrebama koristan je način za usporedbu raznih aspekata ponude kreditnih kartica. Kada se potrošaču uspješno pronađe najbolja kreditna kartica za njegovu situaciju, to odražava osjećaj osnaženosti potrošača koji raste sa svakom usporedbom kreditnih kartica na mreži.

Doživite odmor iz snova

Doživite odmor iz snova uz krstarenje po Hrvatskom moru s jedinstvenim brodom. Napunite baterije i riješite se stresa kojeg ste

Bicikl: Za zabavu i fitness

Aerobni fitness ima mnoge prednosti Izvrsno zdravlje temelji se na aerobnoj snazi, fleksibilnosti i kondiciji. Sve ovo je značajno. Za