HEKLANJE

Jeftine obloge za ribnjak

TEMU APP 100 E KUPON

Ugradnja vrtnog ribnjaka više nije daleki san već lak cilj. Betonski ribnjaci zamijenjeni su umjetnim, gotovim i fleksibilnim Pond Linerima koji olakšavaju i pojeftinjuju zadatak postavljanja ribnjaka.
Kada se gradi na proračunu, možete se zadovoljiti malim vodenim vrtom koji drži manje od 1500 galona vode ili je dubok manje od 10” X 13” X 19”. Možete odabrati već pripremljeno jezerce koje je kruto ili oblogu koja je fleksibilna. Možete instalirati osnovni ribnjak veličine 10X16 stopa s kvalitetnom oblogom za manje od 1000 USD.
Prva alternativa su gotovi ribnjaci, koji su dostupni u različitim oblicima i veličinama i koštaju djelić betonskih ribnjaka. Koristeći ove materijale, vrtlar amater može postaviti ribnjak za manje od jednog dana, a do sljedećeg dana ga opskrbiti ribom, biljkama i fontanom.
Najjednostavniji ribnjak je nadzemni preformirani ribnjak. Iznad ravne površine može se postaviti kutija bez dna, a na dno se može postaviti materijal za jastuke. Pond Liner se može položiti oko dna i raširiti po površini ribnjaka, nakon čega se može napuniti vodom. Kasnije se svaki višak obloge može odrezati.
Drugi tip je ribnjak u zemlji. Većina ljudi odabire fleksibilnost košuljice jer mogu graditi bilo koji oblik, veličinu i dubinu. Prvo, plastično crijevo može se koristiti za označavanje oblika ribnjaka na tlu, nakon čega možete početi kopati. Nakon što je ribnjak iskopan, Pond Liner se može postaviti unutra i učvrstiti kamenjem i ciglama. Treba paziti da oblogu zaštitite od sunčeve svjetlosti.
Fleksibilne gumene obloge imaju isti vijek trajanja kao i prethodno oblikovane stakloplastike, ali koštaju upola manje. Standardni 45 mm EPDM-2 je popularan izbor, jer je izdržljiv i fleksibilan. Guma je također superiornija od ostalih fleksibilnih obloga poput PVC-a. PVC postaje krut na hladnom vremenu. Guma se sporije raspada od PVC-a kada je izložena sunčevoj svjetlosti.

Ljepota tijela

Pravilno njegovanje kože, korištenje odgovarajuće šminke, kombiniranje odjeće u stilu koji vama odgovara- sve to pomaže da izgledate mlado i