HEKLANJE

Jeftini web hosting – odaberite pravu tvrtku

TEMU APP 100 E KUPON

Izvršili ste teži dio, a to je izrada web stranice. Sljedeći korak je da ga smjestite kako biste omogućili javnosti da pronađe vašu stranicu. Zašto onda toliko onih koji prvi put traže web hosting upada u zamku loše tvrtke za web hosting? Pa postoji niz čimbenika koje treba uzeti u obzir, a nijedan nije veći od cijene. Svi želimo jeftin web hosting, ali nažalost cijena nije uvijek ono što biste trebali odabrati.

Morate biti svjesniji tvrtke za web hosting koju odaberete. Ako imate ograničen proračun, držite se toga, ako vidite hosting za malo ili ništa i razmišljate “kako oni zarađuju”, držite se podalje, šanse su da će vaša web stranica biti hostirana s vrlo malom propusnošću što će rezultirati vrlo sporim pristupačna i neprofesionalna web stranica. Također možete otkriti da je služba za korisnike mala ili nikakva.



Morate jasno ocrtati vlastite zahtjeve tvrtci za web hosting; ako to ne učinite, sami ste krivi i niste u poziciji da upirete prstom u druge. Ako napravite popis zahtjeva kao što su određene datoteke koje su vam potrebne itd., svoje zahtjeve možete poslati većem broju tvrtki za hosting i vidjeti tko će se vratiti s većom uslugom.

Ako imate više od jednog web-mjesta za hosting, kao što su pridruženi trgovci, nije dobra ideja staviti sve svoje web-lokacije na jedan poslužitelj tvrtke za web-host za početak, morate biti 100% sigurni u uslugu, pa počnite s jedna web stranica prvo kao test. Imajte na umu da ako hostirate sve svoje web stranice kod jedne host tvrtke, dovoljan je samo jedan problem da oborite sve svoje web stranice, što bi moglo rezultirati gubitkom prihoda. Barem ako imate neke web stranice koje hostira druga tvrtka, one će i dalje biti online.

Neke tvrtke za web hosting nude izjave cijenjenih kupaca koji ih preporučuju na vlastitoj web stranici. Vidjeti ne znači vjerovati, nazovite ove kupce i dobijte preporuku za sebe.

Što ako imam problema?

Budimo iskreni, problemi se mogu pojaviti i za njih ste možda vi krivi, a ponekad je za to kriva tvrtka koja pruža web hosting. Problemi s tehnologijom mogu se pojaviti bilo kada, ali način na koji hosting tvrtka reagira na grešku će odrediti hoćete li ostati s njima ili ne. Ako primijetite da vaša web stranica ne radi ili se redovno sporo preuzima, jednostavno prijeđite na drugu tvrtku za web hosting. Stalni problemi koji nisu riješeni vrlo je loš znak i pokazuje aroganciju prema njihovim kupcima. Podrška tvrtke koja pruža usluge web hostinga ključna je i trebala bi trajati 24 sata ako se radi o velikoj organizaciji.

Problemi s virusima i hakeri

Na tvrtki koja pruža usluge web hostinga je osigurati da su vaše datoteke u svakom trenutku zaštićene od virusa i hakera. Bilo je dosta tvrtki čije su web stranice bile hakirane tek onda da bi se otkrilo da tvrtka koja hostira web nije primijenila najnovije zakrpe i sigurnosni softver. Oni koji prvi put koriste web hosting trebali bi uvijek pitati koliko se često ažurira i koji se softver koristi za zaštitu web stranica.



Savjeti:

U poslu vaša web stranica može biti veliki izvor prihoda ili ponekad vaš jedini izvor. Uvijek izradite vlastitu sigurnosnu kopiju web stranice. Ako tvrtka za web hosting ima problema i iz bilo kojeg razloga nema dostupne sigurnosne kopije, vaše bi cijelo poslovanje moglo biti na čekanju. Sigurnosne kopije su od vitalnog značaja pa ih činite što redovitije ili se suočite s posljedicama. Neke tvrtke imaju izjave klijenata na svojim web stranicama, nemojte se bojati nazvati te ljude za najnoviju referencu.

Ako biste primali zaposlenika, provjerili biste sve reference, ovo je slično. Uvijek saznajte sve podatke o kontaktu tvrtke za web hosting, mnogi ljudi jednostavno odu na internet i imaju adresu e-pošte samo kao kontakt. Ako njihova e-pošta nestane, a vi ih trebate kontaktirati, trebali biste imati njihove sve podatke pri ruci. Uvijek potražite različite planove web hostinga i usporedite ih, naći ćete velike razlike, nakon što se dogovorite s proračunom, postavite potrebna pitanja prije nego što se prijavite.



Uspostava domaćeg posla

Osnivanje kućnog poslovanja koje je udobno i učinkovito od iznimne je važnosti i mora biti prvi korak ka pokretanju vašeg