HEKLANJE

Jeste li odjeveni za uspjeh na mreži?

TEMU APP 100 E KUPON

Želite li raditi u pidžami?

Nije li to veliki online san? Raditi od kuće, ustati iz kreveta u koje god vrijeme želite i raditi u pidžami cijeli dan ako ste to odlučili raditi?



Ipak, funkcionira li taj sustav doista? Je li dobro raditi u pidžami?

Mislim da nije. Mislim da bi se trebao ‘odijevati za uspjeh’.

Zašto???

Kada radite od kuće sami ste svoj šef. Veliki nedostatak koji dolazi kada ste sam svoj šef je to što nemate nekoga tko bi vam govorio što morate učiniti. Iako, znam da je to razlog zašto ne želimo šefa, međutim, bez da vam netko govori što da radite ili da vam daje rok koji morate ispuniti, ponekad možemo malo popustiti.

Nemamo rok za dovršetak pisanja tog izvješća, pa ćemo ga možda ostaviti za malo kasnije dok malo istražimo kako bismo pokušali pronaći bolji način za zaradu na internetu.

Mnogi će ljudi provoditi većinu svog vremena uvijek tražeći nešto drugo i nikada ne stavljajući dovoljno fokusa na jedan projekt. Možda se pitate kakve to ima veze s vašim odijevanjem.

Vjerujem da ako ujutro ustanete i spremite se za odlazak na posao kao što biste to učinili da idete na normalan posao, tada ćete tijekom dana postići više. Odjenite se kako biste odgovarali standardu koji pokušavate postići radeći na mreži.



Želite ostvariti pristojan prihod i moći si priuštiti lijepu odjeću i luksuzne predmete. Ne kažem da sada izađete i kupite sve te luksuzne stvari, ali obucite se kao da ste u toj poziciji.

Odijevanje za uspjeh dat će vam motivaciju tijekom dana da marljivo radite za ono što želite.

Rad u pidžami može vas učiniti pomalo opuštenim u pristupu poslu. Sve ovisi o vašem stavu i vaš stav može značajno utjecati na to jeste li uspješni na mreži ili ne. Način na koji se odijevate i rutina koju si postavljate mogu značajno utjecati na vaš stav za taj dan.



Iako je mogućnost rada u vlastito radno vrijeme i odijevanja što god želite jedna od mnogih prednosti rada na mreži, važno je svoj rad na mreži tretirati kao normalan posao. Uložite vrijeme i trud da to uspije. Odijevanje kao za normalan posao može uvelike pomoći da svom poslu date sve što imate i postanete vrlo uspješni u njemu.

Blog o vašem poslovanju

Postoje mnoge namjene za bloganje. U većini slučajeva bloganje se može koristiti za oglašavanje. Ako ste vlasnik tvrtke, možete koristiti