HEKLANJE

Jeste li spremni prihvatiti izazov?

TEMU APP 100 E KUPON

Jučer sam prisustvovao prvom pozivu Sveučilišta uspjeha i ako se niste mogli javiti na ovaj poziv ili ako niste čuli za ovu stranicu, zaista propuštate najinformativniju stranicu za poslovnu obuku i stjecanje pravog načina razmišljanja za vaše poslovanje ili vaš kućni posao koji ćete pokrenuti.

Na tele-seminaru je bio govornik po imenu Gary Coxe; Kažem vam da je ovo bio jedan od najboljih poziva u tjednima kojima sam prisustvovao. Gary je porijeklom s Jamajke i tip koji je s 11 godina započeo svoj prvi posao, a s 15 godina drugi i izgubio svo svoje bogatstvo u dobi od 21 godine zbog obiteljske tragedije. Ali ono što je najvažnije ovaj tip nikada nije odustao i nakon što je pao na tlo ustao je i krenuo iznova on je autor “Don’t Let Others Rent Space In Your Head” viđen je u stotinama novina i radio postaja .



Govorio je o načelima koja stvaraju stav da nikada ne odustajete i kako ostati dosljedan što će stvoriti prodaju i profitabilnost u vašem poslovanju. Govorio je o mentalnoj vertikali, kako znati koji su vaši instrumenti za vaš posao, kako biste znali svoje ciljeve, svladali igru uma, principe uspjeha i još mnogo toga. Kažem vam da je ovaj tele-seminar bio pun vrijednih informacija koje ne čujete svaki dan, a najbolje od svega bio je besplatan za sve članove Success University.

Za ovu vrstu informacija negdje drugdje morate platiti puno novca. Znate da sam tijekom posljednjih tjedana iskusio da morate biti povezani s mentorima poput njega kako biste prešli na sljedeću razinu ili kada pokrenete svoj kućni posao koji možete pokrenuti ispočetka s pravim alatima i ciljevima trebate da biste nešto postigli i ne govorim o običnom postignuću, ne… govorim da postanete veliki i da mislite na veliko.

Nemojte razmišljati kao osrednji vlasnik kućne tvrtke, ne… razmišljajte na veliko od početka i vidjet ćete da ćete to postići. Da biste postigli uspjeh u svom kućnom poslu, morate naučiti kako razmišljaju milijunaši i milijarderi, a prije svega morate biti motivirani cijelo vrijeme. Nema odmora morate se stalno kretati, postoji izreka: „Stvari koje se kreću žele se nastaviti kretati,“ (zakon inercije ili stanje praćenja); zato se moraš nastaviti kretati, nije važno koliko brzo ili sporo se krećeš, samo nastavi. Ako morate promijeniti brzinu, promijenite je, ali nemojte stati. To znači da morate biti u stalnom usavršavanju sebe (edukacija, informiranje), svog proizvoda i usluge. Poboljšajte svoju uslugu svojim klijentima i zapitajte se kako ja mogu poboljšati odnos sa svojim klijentima.

Ne dopustite da vam drugi u glavu ubace stvari koje vas koče u kretanju.

Ne krivite druge za svoje pogreške ili neuspjehe, uvijek priznajte svoje promjene.

Umjesto toga promijenite svoje misli i promijenit ćete svoje rezultate na bolje. Ali možete promijeniti samo misao koju prvo potvrdite da biste kasnije pratili je li ta misao promijenila rezultat.

Da biste postigli uspjeh kao vlasnik kućne tvrtke ili poduzetnik, morate znati koji su vaši instrumenti, koji su vaši ciljevi. Jeste li ikada vidjeli dobrog mehaničara koji ne poznaje svoje instrumente? Kako mehaničar može kalibrirati svoje instrumente, a da ih ne poznaje? Isti se način događa s vlasnikom kućne tvrtke ili poduzetnikom koji mora poznavati svoje instrumente nego ih može kalibrirati.



Isto se događa s ciljevima. Morate znati svoje ciljeve kako biste ih ostvarili, a kada djelujete u skladu s tim, dobivate rezultat, a kada promijenite način razmišljanja, čak dobivate više i bolje rezultate.

Ali isto tako zapamtite da biste nešto postigli morate se nečega odreći.

Kada ćete smršavjeti, morate se odreći jedenja hrane u komadima ili svog negativnog razmišljanja ili lijenosti.



Kada pokrećete kućni posao, morate odustati od razmišljanja o zaposlenicima.

Samo kada se pridržavate ovih načela postići ćete ono o čemu ste sanjali i ciljeve koje ste postavili za svoj kućni posao.

Kućni posao i pravilo limunade

S debaklom drugorazrednih hipotekarnih kredita 2007. godine i poslovni subjekti i potrošači počeli su primjećivati da se nešto mora promijeniti.