HEKLANJE

Čuvajte se internetskih prijevara s injekcijama za prestanak pušenja

TEMU APP 100 E KUPON

Istražite prije skoka

Proliferacija klinika za injekcije za odvikavanje od pušenja znači da pušači koji žele prestati pušiti dobivaju novac. Nažalost, postoji nekoliko upitnih klinika i ljudi bi trebali biti oprezni s njima prije nego što se prijave za liječenje. Ako dobijete letke i čitate plakate o zajamčenim jednokratnim tretmanima, razmislite dva puta. Tretmani za prestanak pušenja nisu tako jednostavni. Nitko ne može izbrisati godine zlostavljanja samo jednom injekcijom za prestanak pušenja.



Injekcija za odvikavanje od pušenja koristi atarax i skopolamin nakon kojih slijede tablete i nikotinski flasteri. Kako bi se pojačala terapija, osigurat će se sesije grupne podrške i obrazovni materijali. Međutim, ako posjetite razna web-mjesta koja tvrde da su uspješna izlječenja, nema poveznica izvan njih. Prijevarna stranica koristi istu referencu kako bi izgledala legitimno, ali nema prateće vanjske veze. Klinike za jednokratne injekcije za prestanak pušenja imaju identične znanstvene reference, koje je potrebno provjeriti i provjeriti u znanstvenim časopisima.

Na što treba paziti

Budući da će injekcije za prestanak pušenja koštati otprilike 400 USD ili više, igrajte pametno. Ne idite na poticaje poput 50% popusta, sveučilišnih studija, patenata i jamstava povrata novca. Međutim, to mogu biti samo loše marketinške strategije.

Pazi na Atarax. Ovaj lijek je snažan antihistaminik. Injekcije Ataraxa mogle bi izazvati jače tjelesne reakcije. Samo misli. Atarax pilula može dovesti do ozbiljnih alergijskih reakcija, što više može učiniti injekcija? Skopolamin i ataraks djeluju na živčani sustav dovoljno dugo da isprave kemikalije u mozgu. Ovi lijekovi mogu biti opasni ako se ne koriste pravilno. Naravno, bolje je biti oprezan nego kasnije žaliti.

Ono što je uspjelo Joeu možda neće uspjeti Dicku

Ipak, nisu svi programi injekcija za prestanak pušenja prijevare. Nekoliko ih je dobro djelovalo i mnogi se pacijenti kunu da su bez nikotina. Jedan uspješni popravljeni pušač vidio je oglas za liječenje atropinom i skopolaminom. Injekcije su davane na uho i na bokove. Cijela vježba koštala je oko 450 dolara. Injekcije je pratio tabletama i flasterima. Ubrzo je prestao s tom navikom. Već 6 godina nije taknuo niti jednu cigaretu. Drugi se žale da je liječenje bilo neuspješno. Ali kako veterani kažu – nema brzog i jednostavnog lijeka za ovisnost o nikotinu, a jednokratna injekcija za prestanak pušenja nije vjerojatna.

Druga verzija tretmana injekcijama za prestanak pušenja koristi male količine vitamina B kompleksa. Injekcija je popraćena formulom za umrtvljivanje i ubrizgava se u akupunkturne točke na ušnim školjkama i blizu nosa. Pacijenti su postigli uspjeh i oni koji smatraju da im je potrebna još jedna injekcija mogu je dobiti.



Samo naknadna misao

Ako ste voljni podvrgnuti se injekcijskim terapijama za prestanak pušenja, saznajte jesu li one odobrene od FDA. Još bolje, raspravite ovu zabrinutost sa svojim liječnikom. Uvijek imajte na umu da će prestanak pušenja, bez obzira na dostupne tretmane, i dalje zahtijevati vašu samokontrolu i odlučnost. Kad je u pitanju prestanak pušenja, kad ima volje, ima i načina.

Nagrade studentskih kreditnih kartica

Način da pomognete u izgradnji svijetle budućnosti je da proširite svoje obrazovanje u ustanovu višeg obrazovanja. Istraživanje Ministarstva trgovine SAD-a