HEKLANJE

Zašto bi nerezident SAD-a trebao otvoriti bankovni račun u SAD-u?

TEMU APP 100 E KUPON

NRA ili Non Residents Alien široko je korišten izraz koji se odnosi na ne-državljane SAD-a, koji nemaju prebivalište u zemlji. Općenito ga stavlja u uporabu bankarski sektor zemlje. Zašto NRA zahtijeva američki račun? Pokušajmo analizirati razne pogodnosti koje svatko diljem svijeta može izvući iz američkog računa.

Uz nove trendove i blagodat interneta, čini se da se sve događa online. Bilo da ste mali slobodni trgovac ili veliki izvoznik robe, vaše će se cjelokupne transakcije vjerojatno odvijati online. Bez obzira na veličinu vašeg poslovanja, ne možete pobjeći od činjenice da postoji veliki pomak trgovine prema internetu. I neizbježno je da s američkom valutom kao valutom s maksimalnim dometom, također biste trebali imati lako rukovanje mjestom za trgovanje istom. Američki račun je ono za što se stvarno trebate odlučiti. Dopustite mi da nabrojim neke jedinstvene pogodnosti koje nudi američki račun.



1. Uštede na porezu: Količina strogosti koju SAD osigurava kada je riječ o zaštiti svojih građana velika je, ali unatoč tome kada su u pitanju porezni zakoni NRA-a, zakoni su takvi da biste na kraju uštedjeli mnogo na porezi. Ako otvorite isti međunarodni račun u nekoj drugoj zemlji, na kraju ćete dati puno više poreza. Dakle, ovo je jedna važna i čvrsta korist.

2. Nema fizičke prisutnosti: Račun u američkoj banci obično dolazi pun ogromne količine solidnih usluga. Postoji mnogo podrške za online transakcije, a to zauzvrat čini fizičku prisutnost nepotrebnim uvjetom. Možete upravljati svim funkcijama svog računa iz udobnosti svog doma ili ureda.

3. Referenca: Ovo je vrlo zanimljiva točka i malo ljudi također zna za nju. Postoje neke zemlje u kojima je nemoguće otvoriti račun izravno. Ali nakon što ste bili klijent američke banke šest mjeseci ili tako nešto, možete jednostavno zatražiti od svoje banke da vas uputi na druge banke u drugim zemljama, uključujući ove zemlje. A to vam omogućuje da otvorite račune čak i na drugim mjestima preko američke rute.

4. Sigurno: Vaš novac u američkoj banci je siguran. Imam prijatelje koji su webmasteri i koji su koristili druge sustave koji primaju novac online. Jedan od njih je nedavno izgubio oko 3000 dolara s takvim online sustavom jer mu je sustav jednostavno zamrznuo račun. U drugom slučaju, jednom od mojih drugih kontakata naplaćeno je toliko da je vratio iznos od oko 2400 USD samo tako. I to nije ograničeno samo na ove slučajeve. Nakon što vaš posao počne cvjetati i počnete zarađivati dobar iznos novca, shvatit ćete da trebate nešto puno bolje i pouzdanije od ovih online sustava. A trgovački račun u američkoj banci najbolje je rješenje za vas.

5. Strogi zakoni američkog bankarskog sektora gotovo su onemogućili otvaranje računa za NRA. Međutim, stvari više nisu tako naporne; iako bi bilo netočno postupak nazvati laganim i jednostavnim. Stvari su još uvijek složene i komplicirane. Međutim, najbolje rješenje koje sam pronašao nakon mnogo istraživanja sakupio sam u jednom vodiču: http://www.non-us-bank-account.com. To je potpuni korak po korak postupak koji vas uči kako otvoriti američki bankovni račun kao NRA.
Osjećam da je važnost američkog računa za NRA sada sasvim očigledna i činjenica da će vam stvarno pomoći da povećate svoju bazu klijenata. Stoga ne gubite vrijeme, djelujte sada i otvorite bankovni račun u SAD-u. Naručite svoj vodič s http://www.non-us-bank-account.com odmah!

(c) Autorsko pravo 2005. Slobodno objavite cijeli članak bez uklanjanja poveznice na našu web stranicu.

10 savjeta za uspjeh na webu

Najveći posao webmastera je povećati promet i natjerati kupce/posjetitelje da se vraćaju. Izrada web stranice je jedna stvar, ali samo