HEKLANJE

Super brzi treninzi sagorijevanja masti za vani

TEMU APP 100 E KUPON

Danas imam samo brzi savjet koji će vam pomoći da počnete na svom ljetnom tijelu na plaži uz brze vježbe koje možete izvoditi bilo gdje. Sad kad je vani lijepo, zašto ne biste malo vježbali na otvorenom, umjesto u zagušljivoj staroj teretani? Jedna od stvari koje bih želio istaknuti u ovom članku je da vaši treninzi ne moraju biti dugotrajni dvosatni događaji kako biste dobili sjajno poticanje metabolizma, treninge za oblikovanje mišića.

Evo ideje za vježbu na otvorenom za koju mi treba doslovno 10-20 minuta, ali me oblio znojem i napumpao do kraja…



Na kraju moje ceste nalazi se malo igralište i igralište za softball. Dakle, na lijep dan, ako odlučim da samo želim stvarno brzi trening na otvorenom, otrčim do terena, provedem nekoliko minuta razgibavajući se, a onda… ovisno o tome kako se osjećam, napravim oko 10- 20 minuta sljedećih vježbi gotovo bez odmora između:

-50, 75 ili 100 jardi vjetar sprint
-brdski sprintevi (ako imate brdo u blizini)
-varijacije sklekova
-varijacije iskoraka u hodu
-varijacije čučnjeva s tjelesnom težinom
– varijacije skoka u kutiju, skoka iz čučnja ili iskoraka
-pullups na igralištu monkey bars
-planinari na tlu

Ponekad ću rotirati kroz sve ove vježbe, a ponekad ću samo odabrati nekoliko njih i samo nastaviti izmjenjivati. Što god odaberem, odmore držim vrlo kratkim (najviše 10-30 sekundi) kako bi intenzitet ostao što veći. Ovo stvarno maksimizira hormonalni odgovor sagorijevanja masti i odgovor na jačanje metabolizma koji dobivate ovim vježbama, s obzirom na kratko trajanje vježbanja.

Vjerujte mi, ako ovo radite velikom brzinom, imat ćete ubojiti trening za samo 10-20 minuta, a zatim se možete vratiti kući i nastaviti sa svojim životom.

Čak i ako trenutačno niste u super formi, možete ga jednostavno primijeniti malo nižim intenzitetom kako biste se opustili. Vrijedno je toga! Vježbanje na otvorenom i udisanje na svježem zraku definitivno ima stimulirajući učinak, a neke studije koje sam vidio pokazale su da ćete vjerojatno sagorjeti više kalorija vježbajući vani nego u zatvorenom prostoru. Pa pokušajte… Nemate što izgubiti, osim malo tog dodatnog sala na trbuhu!

Njegujte svoju kreditnu karticu

Držanje jednog ili više računa kreditnih kartica može biti vrlo zgodan način upravljanja vašim financijama u današnjem društvu, i iako