HEKLANJE

Hoću li smršavjeti nakon zatezanja trbuha?

TEMU APP 100 E KUPON

Kao plastičnom kirurgu iz Los Angelesa, pacijenti koji me posjećuju na zatezanje trbuha često mi postavljaju ova pitanja. Odgovor je da mnogi pacijenti počnu gubiti na težini nakon što se podvrgnu abdominoplastici (zatezanju trbuha). Nekoliko je faktora koji tome pridonose.

Prvo, mnogi pacijenti navode da se nakon zatezanja trbuha brže osjećaju sitima kad jedu nego prije operacije. To proizlazi iz činjenice da se tijekom abdominoplastike mišići trbušne stijenke zatežu šavovima. Zatezanje mišića smanjuje intraabdominalni kapacitet. Stoga će manja količina hrane u želucu izazvati osjećaj sitosti kod bolesnika.



Mnogim pacijentima koji su bili podvrgnuti abdominoplastici lakše je vježbati nakon abdominoplastike jer nema viška kože koja visi u donjem dijelu trbuha. Suvišna trbušna koža i masno tkivo kod nekih pacijenata mogu biti prilično teški. Također sam primijetio da se pacijenti nakon operacije osjećaju motiviranije za vježbanje i pridržavanje dijete, što je također vrlo važno za mršavljenje.

Zatezanje trbuha u Los Angelesu često se izvodi. Ovaj postupak omogućuje uklanjanje viška trbušne masnoće i kože te zatezanje trbušnih mišića. Zatezanje trbuha omogućuje postizanje ravnijeg izgleda trbuha. Uobičajeno je da plastični kirurg u Los Angelesu kombinira zahvate zatezanja trbuha s liposukcijom bokova ili drugih područja. Liposukcija bokova s uvlačenjem trbuha omogućuje bolje definiranje područja struka. Posjetite odjeljak o zatezanju trbuha prije i poslije kako biste vidjeli slike pacijenata koji su prošli ove postupke.

Sjajne usne

Kako biste imali zaista raskošne usne tijekom cijelog dana, neophodno je koristiti balzam za usne ili neku drugu vrstu hidratantne

GURMANI, DOBRO DOŠLI U BARANJU!

Prirodno područje istočne Hrvatske s plodnim tlom između velikih rijeka Dunava, Drave i Save pogoduje razvoju zemljoradnje i uzgoju većeg