HEKLANJE

Prednosti promjene kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Zamjena kreditne kartice sada je svakodnevni dio života bilo da se radi o iskorištavanju uvodnih ponuda ili jednostavno o odlučivanju da je vaš postojeći račun kreditne kartice star i tražite noviju bolju ponudu kreditne kartice nego što već imate. Ako mudro odaberete svoju novu kreditnu karticu, prednosti bi vam mogle biti od koristi.

Ovdje ćemo pogledati neke od prednosti promjene kreditne kartice i kako vam to može koristiti.



Niži APR

Pronalaženje kreditne kartice s nižim APR-om moglo bi vam biti od koristi ako ne podmirujete saldo svoje kreditne kartice u cijelosti svaki mjesec. Imati niži APR značilo bi plaćati manje kamate na nepodmireni dug. (Imajte na umu upozorenje o minimalnoj uplati; uvijek pokušajte platiti više od minimalne uplate.) Ako ste u prošlosti imali loš dug i mogli ste dobiti samo kreditnu karticu s visokim kamatama, sada biste možda mogli dobiti kreditnu karticu s niži APR.

Programi nagrađivanja

Ima li vaša trenutna kreditna kartica uključenu shemu nagrada ili povrata novca? Imate li koristi od sheme nagrađivanja koju trenutno imate? Bolje je pronaći novu kreditnu karticu koja bi vam bila od koristi umjesto skupljanja bodova za bonove za koje znate da ih nećete iskoristiti. Tj. kuponi u trgovini mogli bi vam pomoći pri kupovini namirnica ili ako često putujete, zračne milje mogle bi vam uštedjeti nešto novca na vašim letovima. Razmislite o shemi nagrađivanja i zapitajte se biste li iskoristili bonove itd.

Dobrotvorne kreditne kartice

Ako ste dugo razmišljali o tome da pomognete ili donirate novac svojoj omiljenoj dobrotvornoj organizaciji, velike su šanse da će imati kreditnu karticu koju možete kupiti. Ako kupite dobrotvornu kreditnu karticu svaki put kada upotrijebite svoju karticu, vaš će zajmodavac donirati odabranoj dobrotvornoj organizaciji. Ljudi mogu imati vrlo jaka mišljenja o određenim dobrotvornim organizacijama, bilo da se radi o gubitku voljene osobe ili radu u dobrotvornom okruženju, pa bi vas posjedovanje kreditne kartice za dobrotvorne svrhe moglo odmoriti znajući da na neki način pomažete. Općenito ćete otkriti da dobrotvorna kreditna kartica ima sve druge poticaje koje imaju druge kreditne kartice. Isto se odnosi i na nogometne kreditne kartice, vaš omiljeni nogometni klub bi primio uplatu za svaku transakciju koju napravite koja bi se zauzvrat ponovno uložila u vaš klub.

Razmišljate o promjeni kreditne kartice?



Postoji mnogo različitih opcija o kojima možete razmisliti, stoga se nemojte samo držati svoje trenutne kreditne kartice iz navike neka odluke o kreditnoj kartici budu za vas bez obzira na vaše okolnosti.

Automatski odgovori 101

Poteškoća s kojom se standardne fizičke trgovine susreću je u pružanju praćenja svojim kupcima. Kada kupujete kod običnog trgovca, vaši