HEKLANJE

Tajne Adsense arbitraže – dramatično povećajte svoj Adsense prihod arbitražom s Adwordsom

TEMU APP 100 E KUPON

Adsense izdavači često su mi postavljali ovo pitanje: Zašto neki internet trgovci mogu zaraditi više od 1000 USD na jednoj web stranici … čak i na web stranici s jednom stranicom … dok drugi mogu zaraditi samo kikiriki na svojim web stranicama? Uostalom, svi oni sudjeluju u istom adsense programu izdavanja!

I ja sam postavljao ovo isto pitanje dok sam istraživao profitabilne modele zarade od AdSensea i želio sam doći do dna ove stvari.



U svom istraživanju pronašao sam dva zapanjujuća otkrića:

1. Oni koji su zaradili više od 4 znamenke bili su ili pokretani web-mjesta temeljena na automatski generiranim web-mjestima s konceptom “gradi, gradi i gradi”, ili web-mjesto čistog sadržaja prožeto jedinstvenim člancima, ili mini web-mjesto od jedne stranice temeljeno na članku to može biti članak o pravu na reprint ili pravi članak za privatnu marku s naglaskom na visoko plaćenu ključnu riječ.

2. Od gore navedena 3 adsense modela, većina onih koji tvrde da zarađuju više od 500 USD po web mjestu mjesečno pripadala je kategoriji mini web stranica s jednom stranicom.

Drugim riječima, većina onih koji su tvrdili da zarađuju više od 500 USD mjesečno po web stranici od adsensea vodili su samo jednostavnu web stranicu od jedne stranice!

Sada, koja je tajna njihove nevjerojatne sposobnosti zarade za web stranicu od jedne stranice, u usporedbi s web stranicom čistog sadržaja sa stotinama stranica koje su indeksirane od strane glavnih tražilica? Koji čimbenik omogućuje web stranici s jednom stranicom da zarađuje više od 500 USD mjesečno u prihodu od AdSensea?

Iako je bilo mnogo čimbenika koji mogu dovesti do ove prirode uspjeha mini web stranice s jednom stranicom, otkrio sam da postoji jedan ZAJEDNIČKI ČIMBITELJ koji se ističe.

Svi vlasnici mini stranica od jedne stranice tvrde da vode PPC (plati po kliku) kampanje kako bi privukli promet na svoje mini stranice od jedne stranice po niskoj cijeni i zaradili razliku između svoje cijene PPC kampanje i ostvarenog prihoda od AdSensea od klikova iz prometa.



Drugim riječima, oni arbitriraju između adwords kampanje i adsense kampanje, čineći razliku između njih.

Evo kako to funkcionira jednostavnim rječnikom:

Oni stvaraju web stranicu od jedne stranice koristeći ispravan članak koji mogu dobiti od pohrane članaka, npr. ezinearticles.com, goarticles.com ili pišu vlastiti jedinstveni članak na temelju ključne riječi ili koriste pravi članak privatne oznake.



Pronalaze mnoštvo povezanih ključnih riječi po niskim ponudama i pokreću adwords kampanju na tim ključnim riječima i privlače promet na njihovu web stranicu s jednom stranicom. Ako bi PPC promet kliknuo na visoko plaćen oglas na svojoj web stranici od jedne stranice, moći će osigurati profit koji je razlika između cijene AdWords kampanje i isplate od adsense klika tijekom određenog vremenskog razdoblja .

Iskorištavanjem ove razlike, bilo im je moguće odustati od bilo koje kampanje koja je očito gubila novac za njih, zadržati one koje su bile rentabilnosti i pustiti one koje su se pokazale velikim dobitnicima da nastave svoj niz.

Upravo su veliki pobjednici ostvarili golemu zaradu i višestruko povećali svoj adsense prihod.



Dakle, ako ste adsense izdavač, možda biste željeli istražiti ovu adsense-adwords arbitražnu tehniku kako biste turbo povećali svoj adsense prihod.

Ipak jedan savjet – dobro istražite svoju tehniku i znajte da PPC kampanje mogu prilično brzo porasti u smislu troškova i ako vam kampanja ne odgovara, brzo je odbacite. Upoznajte se s tehnikama arbitraže i potražite znanja i vještine prije nego što započnete svoju kampanju. Tada ćete postići dobar uspjeh!

Kako povećati AdSense zaradu?

AdSense zarada može biti prilično beznačajna, ako ne postavite pravilno oglasne jedinice na vaš sajt. Kada postavljate oglasne jedinice na