HEKLANJE

Jeste li strastveni za svoj blog?

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste strastveni u vezi svoje poruke, vaši čitatelji će to znati. Vaš blog omogućuje vam davanje komentara o vašim proizvodima ili uslugama. Sa svojom ugrađenom interaktivnom tehnologijom vaš blog će se uključiti u dvosmjernu komunikaciju koja će koristiti vama i vašim klijentima. Kako vlasnici tvrtki postaju blogeri, otvaraju potpuno novi kanal komunikacije sa svojim kupcima. Upamtite, blog je puno posla i ako niste strastveni oko njega, nećete uspjeti. Sve što zahtijeva puno rada zahtijevat će predanost.

Danas se mnogi ljudi redovito okreću internetskoj pretrazi za proizvodima prije nego posegnu za telefonskim imenikom ili novinama. Ne bi li bilo lijepo kada bi vaši klijenti mogli pronaći vašu tvrtku putem vašeg bloga? Vaš blog ima moć premostiti jaz između pametnog reklamnog teksta i uobičajenih izjava o misiji. Vaš blog može učiniti mnogo više od malog oglasa. Vaš blog može izgraditi kredibilitet i može vas postaviti kao pouzdanu tvrtku.



Da biste bili uspješan bloger, morate imati strast. Sama strast nije dovoljna. Da biste svojim posjetiteljima pružili vrijednost, morate pružiti relevantne informacije. Jedini način da pružite korisne informacije je da napravite domaću zadaću. Morate biti spremni istraživati i proučavati temu o kojoj pišete. Ako biste radije govorili o psima nego o svojim proizvodima, nemojte pisati poslovni blog. Ako glumite, čitatelji će znati. Najgore od svega ćete znati, a nećete uspjeti. Bez istinske predanosti vaš će blog postati samo još jedna žrtva blogosfere. Kada stvorite pravu vrijednost za svoje kupce, oni će govoriti. Kupci će pričati o vašem poslu. Kada uspješno vodite blog o svojim proizvodima, imate moć pružiti svojim kupcima korisne informacije. Na taj način angažirate svoje posjetitelje. Dobar blog će privući vaše posjetitelje za razliku od očiglednog oglašavanja koje samo izvikuje vaše ime. Kao bloger dopuštate svojim čitateljima da komentiraju izravno na vašoj stranici stječući uvid u ono što vaši kupci misle. Ne brinite ako vam se ne sviđa sve što vaši kupci kažu. Vaši će klijenti govoriti istinu, a informacije koje dobijete takvom interakcijom pomoći će vam da uspijete. Stoga biste trebali pozdraviti takav odgovor.

Domaći sajmovi i Inozemni sajmovi

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je nova dva javna poziva u okviru Poduzetničkog impulsa iz prvog programskog područja: MINPO, http://minpo.hr/default.aspx?id=4139