HEKLANJE

Kad je koža u pitanju, nema se što skrivati!

TEMU APP 100 E KUPON

Nema potrebe skrivati svoju kožu – zapravo, bolje je pogledajte. Iako se čini da je jedini racionalan način maskiranja znakova starenja beskrajno nanošenje skupih krema i losiona na kožu, sve što zapravo postižete rezultat je praznog obećanja. I budimo iskreni, pokušavajući sakriti lice od gomile ništa ne nestaje.

Postoje mnoge opcije dostupne na pledgingu koje pomažu u postizanju mlađeg izgleda kože. Suplementi, vitamini, losioni i napici nižu se na policama trgovina s jedinom svrhom da ih potrošači testiraju u nadi da će se riješiti bora. Zašto se onda čini da se te tvrdoglave bore s vremenom pogoršavaju, bez obzira u kojoj mjeri?



Odgovor je sljedeći: koža se sastoji od vlastitih vrijednih sastojaka koji joj pomažu da izgleda mlado i zdravo. Nažalost, s vremenom tih sastojaka polako nestaje, a barijere protiv okoliša i starenja se ruše, što rezultira učinkom finih linija i bora. Koži se tada postaje teže boriti s novim borama, a postojeće bore postaju vidljivije. Koenzim Q10 i kreatin dva su savršena primjera za to. Oba se prirodno nalaze u koži i odgovorni su za održavanje mladog i zdravog izgleda kože. Međutim, i oni se s vremenom troše. Srećom, dostupna je linija proizvoda koja učinkovito zamjenjuje ova dva bitna sastojka.

Znanstvenici koji stoje iza Nivea Visage razvili su kolekciju proizvoda koji su posebno formulirani kako bi koži vratili snagu protiv bora koju je izgubila tijekom vremena. To čini snažnom formulacijom koja kombinira koenzim Q10 i kreatin. Ovi sastojci poboljšavaju sposobnost kože da se bori protiv novih i postojećih bora uzrokovanih godinama i oštećenjima od sunca.

Dakle, sljedeći put kada želite izbjeći pokazivanje lica, umjesto toga posegnite za proizvodom iz kolekcije Nivea Visage Q10 Advanced Wrinkle Reducer. Shvatit ćete da je ipak bolje pomoći koži u nečemu u čemu je već majstor nego skrivati se.

Štedite za svoju budućnost

Svi znamo da treba štedjeti. Ali nešto što je tako lako reći može biti prilično teško učiniti. Štednja novca temelj

Pogrešne kreditne kartice

Kreditne kartice uvijek se na prvu čine kao dobra ideja. Čak i ako ste se u prošlosti opekli, kada ponestane