HEKLANJE

Kako dobiti viši limit kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Gotovo svi vlasnici kreditnih kartica teže većem limitu kreditne kartice. To je zato što će im viši limit kreditne kartice omogućiti kupnju koja bi inače bila nepriuštiva. Vlasnici kreditnih kartica to moraju zapamtiti kako bi dobili veći limit kreditne kartice; moraju se pridržavati odredbi i uvjeta kartičarske kuće ili banke.

U nastavku su navedeni drugi načini za dobivanje većeg limita kreditne kartice.



• Najvažnija stvar koju trebate učiniti da biste dobili veći kreditni limit je dokazati svoju kreditnu sposobnost. To je prva stvar koju banke i tvrtke traže u davanju većeg kreditnog limita.

• Privucite pozitivnu pozornost kartičarske kuće ili banke povremenim plaćanjem financijskih kupnji. Međutim, nije preporučljivo ovu metodu pretvoriti u naviku i trebalo bi je učiniti samo kao posljednje sredstvo kako biste povećali svoje šanse za dobivanje višeg kreditnog limita.

• Dokazivanje kartičarskim kućama i bankama da ste dobar zajmoprimac svakako bi ih uvjerilo da vam daju veći kreditni limit. Ali budite oprezni jer takva strategija može poslužiti samo u korist tvrtki i banaka. Veći limit kreditne kartice znači veću kupovnu moć, ali također povećava potencijal kartičnih tvrtki i banaka da zarade preko vas kroz povećane kamate i druge naknade.

• Uvijek trošite unutar limita kreditne kartice jer to znači da možete kontrolirati svoje troškove.

• Redovito koristite svoju kreditnu karticu. Ne čuvajte svoje kartice samo za hitne slučajeve. Ako štedljivo tužite svoju kreditnu karticu, banke i kartičarske kuće neće moći razumjeti vaše ponašanje u vezi s potrošnjom i otplaćivanjem te vam neće dati veće ograničenje kreditne kartice.

• Nikada nemojte plaćati minimalne iznose. Umjesto toga pokušajte platiti cijeli preostali iznos. To bi vam dalo bolje izglede da dobijete viši limit kreditne kartice.

• Izbjegavajte kašnjenja u plaćanju što je više moguće. Ne samo da povećavate svoju kamatu, već morate platiti i dodatnu kaznu za neizmirivanje računa na vrijeme. To bi smanjilo vaše šanse za dobivanje većeg limita kreditne kartice.



• Najbolja i najjednostavnija strategija za povećanje limita kreditne kartice je mudro korištenje kreditne kartice. Uvijek imajte na umu da tvrtke koje izdaju kreditne kartice vode evidenciju vaših transakcija i obrasca plaćanja, stoga uvijek plaćajte svoje obveze na vrijeme i nikada ne kasnite s plaćanjem. Vaša uspješnost u evidenciji banaka i kartičarskih kuća odredit će hoćete li dobiti veći limit kreditne kartice ili ne.