HEKLANJE

800 listova s brojem niti – Potpuni pregled kupovine.

TEMU APP 100 E KUPON

Možda me možete nazvati muškim čovjekom. Pa ne – to baš i nije točno. To na neki način implicira da sam frajer – nisam. Za početak, ne uživam u gledanju nogometa; niti ja volim svoje prijatelje udarati po ruci osim ako to stvarno žele, niti mi je teško govoriti o svojim osjećajima. Samo, pa, ako postoji razlika između života u bijedi i odvajanja vremena za čišćenje i uređenje moje sobe, 9 puta od 10 odabrat ću bijedu. Zasigurno kakvu je razliku napravilo zaručenje.

Prije nekoliko dana otišli smo u kupovinu. Cijelim putem do trgovine moja supruga nije mogla a da ne priča o listovima od 800 niti koje je željela. Unatoč njezinom inzistiranju, nisam imao pojma što su listovi od 800 niti. O ne, to sigurno ne mogu biti listovi od 300 niti, poput onih koje sam imao kad smo se prvi put sreli, a na koje je ona bila tako mrzovoljna otkad smo se uozbiljili. Iskreno govoreći, stvarno ne vidim razliku. Zapravo, na svom krevetu ima plahte od 800 konaca i stalno tvrdi da su mnogo ljepše od mojih. Što se mene tiče, list je list. Pa pretpostavljam da ako se doista osjeća zadovoljnom kad dobije 800 listova s brojem niti, Bog blagoslovio njezino putovanje u kupnju, ali malo je gnjavaža vući se sa sobom na takav izlet.



Nije samo razlog zašto joj trebaju skupi listovi od 800 niti. Što se mene tiče, spreman sam sa svojom dragom zaručnicom podijeliti troškove za kućne potrepštine, kao i za sve ostalo. Što je najvažnije, trebaju joj posebni listovi od 800 niti u pravoj boji izrađeni od pravog egipatskog pamuka. Dok smo cijeli dan proveli pretražujući od trgovine do trgovine, pregledavajući list za listom koji su, po mom mišljenju, svi izgledali identično, a još uvijek nema savršenih listova od 800 niti. Na kraju, mislim da sam pomalo poludio nakon što sam proveo toliko vremena zureći kroz beskrajne nizove mekih, pahuljastih pastelnih boja koje su mom oku izgledale više-manje isto. Nakon našeg maratonskog putovanja s brojanjem listova od 800 niti, jednostavno sam se želio prebaciti na malo nogometa samo da joj zamjerim; nepotrebno je reći da sam bio mrtav. Zadrijemao sam čak i prije nego što je uspjela staviti svoje nove plahte od 800 niti na krevet.

Analiza konkurenata u tražilicama

Analiza konkurentske web stranice može se činiti velikim poslom. Ipak, trebali biste razmišljati da ćete ovo učiniti kao iskustvo učenja.