HEKLANJE

Uvezivanje kalendara s dvostrukom žicom i vješalicama za kalendare

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li ikada vidjeli kalendar uvezan dvostrukom žicom s malim izbušenim polumjesecom i vješalicom za kalendar da ga objesite na zid? Pa sada je moguće da kreirate svoje vlastite kalendare upravo ovako. Sve što vam treba su strojevi za uvezivanje žicama s dvostrukom petljom, žica s dvostrukom petljom, bušilica za kalendare s rezom palca i nekoliko vješalica za kalendare. Evo nekoliko brzih uputa za uvezivanje kalendara dvostrukom žicom i vješalicama za kalendare.

1. Najlakše je započeti bušenjem kalendara s izrezom palca u dokumentu. Važno je da oblik polumjeseca probušite izravno u sredini dokumenta kako biste bili sigurni da možete uspješno probušiti dokument za uvezivanje žicom u sljedećem koraku.



2. Nakon što ste probušili svoj kalendar bušilicom za palac, morate postaviti svoj stroj za uvezivanje žice da izbuši ostatak rupa za uvezivanje vašeg kalendara žicom s dvostrukom petljom. Možda ćete trebati odvojiti nekoliko matrica na svom stroju za uvezivanje žicom kako biste bili sigurni da nećete imati rupe koje se protežu kroz bušilicu ili izvan ruba papira. Nakon što ste isključili ispravne matrice i centrirali svoj dokument na bušilicu, trebali biste završiti s dokumentom s dva jednaka niza rupa sa svake strane izreza za palac. U ovom trenutku samo naprijed i probušite svoje kalendare.

3. Nakon što ste probušili svoje kalendare, vrijeme je da ih uvežete. Međutim, morate biti sigurni da imate pravu duljinu žice za posao. Postoji nekoliko opcija za dobivanje prave duljine žice. Možete naručiti duljinu žice koja vam je potrebna za svaku stranu kalendara prethodno izrezanu na ispravnu duljinu. Unaprijed izrezana dvostruka žica učinit će proces uvezivanja mnogo lakšim, ali je skuplji nego da sami režete žicu. Ako želite uštedjeti nešto novca, možete jednostavno upotrijebiti mali set rezača žice za spajanje standardnih 11″ komada žice u ispravne duljine za uvezivanje. Ova je opcija očito jeftinija od naručivanja prilagođenih duljina rezane žice za uvezivanje. Međutim, to je također oduzima više vremena i ponekad može biti malo zahtjevno. U svakom slučaju, kada izrežete žicu na ispravne duljine, spremni ste za početak postupka uvezivanja.

4. Nakon što ste žicu s dvostrukom petljom izrezali na ispravne duljine za svoj kalendar, spremni ste za početak umetanja u svoj dokument. Budući da je većina kalendara mala, često je najbolje ručno umetnuti žicu u knjigu umjesto da pokušavate koristiti držač žice na svom stroju za uvezivanje. Međutim, ako smatrate da vam držač žice štedi vrijeme, možete pokušati koristiti i njega. U svakom slučaju morate umetnuti dva dijela žice na knjigu s obje strane reza za palac.

5. Sada kada ste umetnuli žicu u knjigu, vrijeme je da dodate vješalicu za kalendar. U idealnom slučaju, vaša vješalica za kalendar bit će dužna gotovo cijele knjige. To će pomoći vašoj vješalici za kalendar dati snagu da drži kalendar bez spuštanja. Jednostavno namjestite vješalicu za kalendar tako da dugi ravni dijelovi budu postavljeni unutar žice s dvostrukom petljom u obliku slova C, dok polumjesečev dio žice leži unutar izreza za palac na knjizi.

6. Posljednji korak u uvezivanju vašeg kalendara je pažljivo premještanje dokumenta uključujući vješalicu za kalendar na vaš stroj za uvezivanje tako da možete upotrijebiti svoju žicu bliže da dovršite proces uvezivanja. Ponekad može biti malo nezgodno premjestiti knjigu a da žica ne padne s knjige. Samo malo vježbajte i snaći ćete se. Također zapamtite da pripazite da vam vješalica za kalendar ne padne i ne zgnječi se u procesu zatvaranja žice. Nakon što ste zatvorili dvostruku petlju, vaš je kalendar gotov i spreman za vješanje.

Što je Botox

Što je Botox? Botox je trgovački naziv za botulinum toksin A. Na taj se način Botox povezuje s botulizmom. Botulizam