HEKLANJE

Kako Internet mijenja izradu perika

TEMU APP 100 E KUPON

Internet utječe na sve grane, a sada je vrijeme i za tako konzervativnu kao što je vlasuljarstvo. Zahvaljujući globalnoj mreži, možete birati između beskrajne raznolikosti modela perika dostupnih na Internetu i dati ih ručno izraditi za njega ili nju od strane majstora ovog zanata u Istočnoj Europi po cijeni dobrog gotovog proizvoda.

Jednom od istočnoeuropskih dobavljača potrebna je samo fotografija modela perike po vlastitom izboru. Možete pronaći fotografiju u Australiji, napraviti je u Poljskoj i poslati u SAD ili UK. Tako Internet funkcionira.



Voditelj stranice Frank Migas kaže: “Kao i mnogi dobavljači, poslujemo u mnogim zemljama u kojima klijenti imaju vrlo različite ukuse i preferencije. Nijedan vlasuljar nije u stanju stvoriti kolekciju koja pokriva sve tako raznolike ukuse. Ali sada postoji rješenje. Zahvaljujući fleksibilnosti i osobnoj izradi perika, možemo ponuditi našu novu jedinstvenu osobnu uslugu koja našim klijentima daje bilo koji model perika po želji. Jednostavno klijent pronađe model perike koji mu se sviđa i pošalje nam njegovu fotografiju, a mi ćemo je izraditi prava ljudska kosa iz istočne Europe. Na ovaj način nudimo sve modele perika dostupnih u svijetu. Znam da zvuči bizarno, ali to je istina u doba interneta.”

Frank nastavlja: “Vjerujemo da je to nova kvaliteta na Internetu – kombinacija najviše moguće kvalitete, širokog izbora za kupce, niskih cijena i potpune fleksibilnosti. Sve što nam Internet već dugo obećava.”

Kratki vodič za aparatić za zube

Medicinska statistika kaže da su kod gotovo 50 posto ljudi zubi nepravilni, krivi ili neporavnati. Napretkom stomatologije, posebice grane ortodoncije

Kako nanijeti lažni ten

Opasnosti sunčanja dobro su dokumentirane, zbog čega je samotamnjenje sve popularnije. Slijedite ove jednostavne korake kako biste osigurali postizanje savršene