HEKLANJE

Kako nanijeti lažni ten

TEMU APP 100 E KUPON

Opasnosti sunčanja dobro su dokumentirane, zbog čega je samotamnjenje sve popularnije. Slijedite ove jednostavne korake kako biste osigurali postizanje savršene preplanulosti.

Pred-prijava



(a) Ako imate osjetljivu kožu, napravite test flasterom na maloj površini kože 24 sata prije nanošenja na cijelo tijelo. Ako se razvije reakcija nemojte koristiti.

(b) Napravite piling temeljito i po mogućnosti 2-3 dana prije nanošenja samotamnjenja. To će dati glađu površinu za nanošenje lažnog tena i spriječit će da ten postane mrljast i neujednačen.

(c) Hidrirajte se svakodnevno, po mogućnosti koristeći hidratantnu kremu iste marke kao i proizvod za samotamnjenje. Izbjegavajte hidratantne kreme na bazi ulja koje mogu spriječiti upijanje proizvoda za samotamnjenje čineći ih neravnim i neujednačenim.

(d) Uklonite sve neželjene dlačice najmanje 24 sata prije nanošenja kreme za samotamnjenje.

(e) Uklonite tvrdu kožu s peta stopala.

Prije nego počnete

(a) Uklonite sve tragove šminke sredstvom za čišćenje bez ulja ili sredstvom za uklanjanje šminke.



(b) Uklonite nakit.

(c) Nemojte koristiti parfem, dezodorans ili losion za tijelo na bazi ulja.

Upute za primjenu



Korak 1: Piling
Napravite piling cijelog tijela s velikom količinom proizvoda za piling, obraćajući posebnu pozornost na laktove, koljena, ruke, stopala i gležnjeve. Nakon što je proizvod temeljito utrljan u kožu, može se nanijeti, spužvom ili isprati. Temeljito osušite kožu.

Korak 2: Vlaženje
Nanesite hidratantni losion za tijelo po cijelom tijelu, a posebnu pozornost obratite na suha područja uključujući laktove, koljena, gležnjeve, stopala i ruke. Ostavite da se temeljito upije.

Korak 3: Nanošenje lažne preplanulosti
(a) Nosite rukavice kako biste zaštitili ruke od mrlja.
(b) Nanesite malu količinu lažnog tena na vrhove prstiju i nanesite na lice malim kružnim pokretima. Pomiješajte proizvod preko cijelog lica, kao da nanosite podlogu. (c) Nanesite minimalnu količinu proizvoda oko obrva i linije kose, na uši i iza ušiju.
(d) Ravnomjerno nanesite proizvod na vrat i ramena, opet malim kružnim pokretima prema dolje prema rukama.
(e) Savijte laktove i nanesite minimalnu količinu proizvoda na laktove prema dolje prema podlaktici i ravnomjerno nanesite.
(f) Nanesite proizvod na područje grudi ako je potrebno, prema dolje prema trbuhu.
Savijte koljena i prebacite samo minimalni proizvod preko koljena.
(g) Nanesite izdašnu količinu proizvoda ravnomjerno na natkoljenice i potkoljenice, ali opet koristeći minimalnu količinu proizvoda preko gležnja.
(h) Prevucite minimalno lažni ten preko stopala, izbjegavajući kontakt s noktima i tabanima jer to može uzrokovati mrlje.
(i) Zamolite nekoga da vam pomogne u nanošenju samotamnjenja leđa.
(j) Skinite jednu rukavicu i prijeđite njome preko druge ruke. Skinite drugu rukavicu i nježno je prebacite preko druge ruke. Izbjegavajte da proizvod dođe na ploču nokta i dlanove jer to uzrokuje mrlje.



Korak 4: Ostavite da se temeljito osuši bez doticaja s vodom

Dok se Tan razvija

(a) Nosite široku odjeću i bez obuće ako je moguće
(b) Izbjegavajte znojenje izbjegavanjem vježbanja i topline
(c) Održavajte kožu potpuno suhom
(d) Nemojte nanositi nikakve druge toaletne ili kozmetičke proizvode
(e) Nemojte se tuširati najmanje 6-8 sati. Poželjno je nanijeti prije spavanja i tuširati se ujutro.

Nakon što je preplanuli ten, izbjegavajte korištenje sljedećih kozmetičkih proizvoda:

(a) Jaki proizvodi za piling i piling lica
(b) Proizvodi koji sadrže AHA
(c) Četke za tijelo / lufe / rukavice bez prstiju

Nježno osušite kožu nakon tuširanja, nemojte trljati. Izbjegavajte pretjeranu upotrebu sapuna. Izbjegavajte depilaciju, brijanje ili izbjeljivanje. Izbjegavajte plivanje jer će to skratiti trajanje preplanulosti i posvijetliti boju.